Autohtona dvojna kamena kuća, Poreč okolica, 140 m², Višnjan

385,000 Euro
  • 140 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Istarska Županija
Grad
Višnjan
Poštanski broj
52463
Površina
140 m²
Opis objekta
Smještena u mirnom i slikovitom istarskom selu nedaleko od Poreča, ova predivna dvojna kamena kuća iz 1945. godine odiše šarmom tradicionalne istarske arhitekture. Kameni zidovi, drvene grede i rustikalni detalji stvaraju autentičan ugođaj koji dočarava duh prošlih vremena.

Kuća se prostire na tri etaže, ukupne površine oko 130 m², dok okućnica obuhvaća 1000 m². Prizemlje sadrži garažu i prostranu tavernu s ognjištem, idealnu za obiteljska okupljanja i druženja. Na prvom katu nalazi se velika lođa, ulazni hodnik, spavaća soba, kupaonica, dnevni boravak s kuhinjom i zatvorena terasa. Drvenim stepenicama dolazi se na drugi kat gdje su smještene dvije prostrane spavaće sobe.

Kuća se prodaje potpuno namještena, s grijanjem koje je omogućeno putem peći na drva i klimatskih jedinica, pružajući udobnost tijekom cijele godine. Prostrana okućnica nudi mnoge mogućnosti, uključujući izgradnju bazena i ljetne kuhinje, što dodatno povećava atraktivnost nekretnine.

Mikrolokacija kuće je vrlo mirna, osiguravajući maksimalnu privatnost. Unatoč tome, za samo 15 minuta vožnje stiže se do Poreča, grada bogate kulturne baštine, izvrsnih restorana, trgovina i prekrasnih plaža. Poreč nudi sve potrebne sadržaje za život te brojne rekreativne aktivnosti, čineći ovu lokaciju idealnom za one koji žele uživati u čarima istarskog života.

Podaci i opisi nekretnina informativnog su karaktera te zadržavamo pravo na mogućnost nenamjerne pogreške.
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani Ugovor o posredovanju, u slučaju odluke o kupnji razgledane nekretnine agencijska provizija iznosi 3% + PDV te se naplaćuje prilikom zaključenja Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji.


ID KOD AGENCIJE: 867
Broj oglasa
33604
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 140 m² Višnjan (BHN87972074)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Istarska Županija, Višnjan, 52463) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind