Autohtona kamena kuća sa bazenom, Istra - Višnjan, 250 m², Višnjan

645,000 Euro
  • 250 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Istarska Županija
Grad
Višnjan
Poštanski broj
52463
Površina
250 m²
Opis objekta
U srcu Istre, nedaleko od prelijepog Poreča, smjestila se autentična kamena kuća koja savršeno dočarava duh i tradiciju ovog čarobnog poluotoka. Ova šarmantna nekretnina, s površinom od približno 250 m², okružena je prostranom okućnicom od 960 m² na kojoj se nalazi veliki bazen i sunčalište, idealno za uživanje u toplim istarskim danima.

Kuća se proteže na četiri etaže, uključujući prizemlje i tri kata. U prizemlju se nalazi rustikalna taverna s ognjištem, savršena za druženja uz tradicionalna istarska jela, te kupatilo i kotlovnica za centralno grijanje na drva. Na prvom katu smještena je prostrana lođa s roštiljem i drvenim stolom, ulazni hodnik, dvije spavaće sobe, kupatilo, dnevni boravak s blagovaonom i kuhinjom te velika terasa s koje se pruža pogled na okolnu prirodu.

Drveni stepenište vodi na drugi kat gdje se nalaze dvije dodatne spavaće sobe, kupatilo, terasa i mali studio s mini kuhinjom. Na vrhu kuće, skyroom s terasom nudi panoramski pogled na more i zelenilo koje okružuje ovu prekrasnu nekretninu.

Kuća je potpuno namještena i opremljena za ugodan boravak tijekom cijele godine. Grijanje je omogućeno putem centralnog grijanja na drva, a sve prostorije su klimatizirane. Solarni paneli postavljeni su za zagrijavanje vode, što je dodatna prednost uštede energije i ekološke osviještenosti.

Smještena na mirnoj lokaciji, ova kuća pruža maksimalnu privatnost, a istovremeno je udaljena samo 15 minuta vožnje od Poreča. Grad Poreč nudi sve potrebne sadržaje za svakodnevni život, uključujući trgovine, restorane i prekrasne plaže koje su pravi dragulj istarske obale.

Ova nekretnina predstavlja idealan izbor za one koji traže stalni dom u Istri ili kao investiciju za turistički najam, budući da Istra privlači mnoge turiste svojom ljepotom, bogatom poviješću i izvanrednom gastronomijom. Život u Istri nudi jedinstvenu kombinaciju prirodnih ljepota, kulturnih događanja i visokog kvaliteta života, čineći je jednim od najpoželjnijih područja za život u Hrvatskoj.

Podaci i opisi nekretnina informativnog su karaktera te zadržavamo pravo na mogućnost nenamjerne pogreške.
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani Ugovor o posredovanju, u slučaju odluke o kupnji razgledane nekretnine agencijska provizija iznosi 3% + PDV te se naplaćuje prilikom zaključenja Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji.


ID KOD AGENCIJE: 868
Broj oglasa
33603
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 250 m² Višnjan (BHN14891073)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Istarska Županija, Višnjan, 52463) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind