DIZAJN VILA FAŽANA TOP POGLED NA MORE, 242 m², Fažana

1 Euro
  • 242 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Istarska Županija
Grad
Fažana
Poštanski broj
52212
Površina
242 m²
Broj spratova
1
Opis objekta
Zamislite kako uranjate u prekrasan, preljevni bazen u rane jutarnje sate, dok vam pogled puca na očaravajuće Brijunsko otočje i beskrajno plavetnilo mora. Ova predivna luksuzna vila, smještena nedaleko od kristalno čistog mora i povijesnih Brijuna, pravo je utjelovljenje savršenstva koje spaja modernu i tradicionalnu arhitekturu.

Interijer:

Vila se prostire na dva prostrana kata, ukrašena najfinijim lokalnim materijalima i vrhunskim dizajnerskim namještajem. U prizemlju vas očekuju dvije velike spavaće sobe s zajedničkom kupaonicom, svaka s izlazom na mirisni vrt sa sunčalištem. Također, prizemlje nudi saunu s dodatnim tušem i vinoteku, dok sve prostorije imaju pristup prostranom mediteranskom vrtu s blagovaonicom pod hladom maslina i limuna.

Na polukatu se nalazi još jedna prostrana spavaća soba s privatnom kupaonicom i garderobom, a na prvom katu impresivan dnevni boravak i kuhinja s velikim staklenim stijenama koje omogućavaju panoramski pogled. Prvi kat također obuhvaća dodatnu spavaću sobu s privatnom kupaonicom i garderobom.

Eksterijer:

Na terasi koja se proteže duž cijele vile nalazi se preljevni bazen i profesionalno opremljena vanjska kuhinja, idealna za ljetne zabave. Objekt je u potpunosti ograđen i opremljen videonadzorom, pružajući maksimalnu privatnost i sigurnost. Na raspolaganju su i dva parkirna mjesta.

Posebnosti:

Preljevni bazen s pogledom na more 29 m2
Sauna s dodatnim tušem
Vinoteka
Mediteranski vrt s automatskim navodnjavanjem
Vanjska kuhinja i blagovaonica
Video nadzor i sigurnosni sustav
Dva vanjska parkirna mjesta
Prodaje se kompletno namještena

Ova vila nije samo dom, već mjesto koje vas svakodnevno inspirira. Doživite ljepotu i luksuz koji pruža ova izvanredna nekretnina.



ID KOD AGENCIJE: 92
Broj oglasa
33005
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 242 m² Fažana (BHN14736378)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Istarska Županija, Fažana, 52212) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind