Dvojna kuća 70m od mora, 245 m², Novi Vinodolski

458,000 Euro
  • 245 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Primorsko-Goranska Županija
Grad
Novi Vinodolski
Naselje
Smokvica Krmpotska
Poštanski broj
51250
Površina
245 m²
Broj spratova
3
Opis objekta
Dvojna kuća na samom moru.

Prodajemo dvojnu kuću površine 245m2 sa okućnicom od 108m2. Ima 3 stana koji se nalaze na tri etaže. Kući pripada garaža, podrumska prostorija i parking. Cijela kuća ima solarni uređaj na krovu za toplu vodu.
Donji stan sa 93,85 m2 neto ima veliku terasu od 48 m2, poseban ulaz sa glavne ulice i registriran je kao poslovni prostor. Idealan je za restoran, kafić ili trgovinu, a može se koristiti i kao stan.
1. kat: Stan na prvom katu sa 68,51 m2 neto sastoji se od dvije spavaće sobe, kupaonice, kuhinje i dnevnog boravka (open space) te velike terase sa pogledom na more. Stan je klimatiziran.
2. kat: Stan na prvom katu sa 82,54 m2 neto sastoji se od dvije spavaće sobe, kupaonice, kuhinje i dnevnog boravka (open space) te velike terase sa predivnim pogledom na more i otok Krk. Stan je klimatiziran.
Kuća ima veliko potkrovlje s potencijalom za daljnju izgradnju.

Kuća je građena masivno, očuvana je i u jako dobrom stanju. Prozori i balkonska vrata su od aluminijuma, ograda od inoksa na velikoj terasi donjeg stana je nova, također novi su balkoni ostala dva stana. Kuća ima energetski razred C.

Smokvica Krmpotska je atraktivno turističko mjesto u Hrvatskom primorju koje se zadnjih godina proširilo i čija se infrastruktura konstantno izgrađuje. Planiran je i novi dio autoceste od čvora Žuta Lokva preko Novog Vinodolskog do Križišća koji će doprinjeti daljnjem razvoju cijelog ovog kraja.

ID KOD AGENCIJE: 5579
Broj oglasa
32323
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 245 m² Smokvica Krmpotska Novi Vinodolski (BHN16448953)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Primorsko-Goranska Županija, Novi Vinodolski, Smokvica Krmpotska, 51250) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind