Ekskluzivno: Impresivna vila s jedinstvenim pogledom na more i Nacionalni park Brijuni, 430 m², Vodnjan

1 Euro
  • 430 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Istarska Županija
Grad
Vodnjan
Poštanski broj
52215
Površina
430 m²
Broj spratova
1
Opis objekta
Ova atraktivna kuća smještena je u idiličnom istarskom gradu Vodnjanu, u blizini Pule i Fažane. Budući da je u završnoj fazi izgradnje, vila se prodaje potpuno opremljena, spremna da postane vaš novi dom iz snova.

Interijer vile:

u prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak s kuhinjom, koji vodi na veliku natkrivenu terasu opremljenu lounge zonom i vrtom. Također, u prizemlju se nalazi spavaća soba s pripadajućom kupaonicom (ensuite), sauna, gostinjski toalet i vešeraj.
Na prvom katu su smještene tri spavaće sobe i dvije kupaonice, uz veliku natkrivenu terasu s lounge zonom. Iz glavne spavaće sobe izlazi se izravno u vrt.

Vanjski prostor i pogled:
S terase na prvom katu pruža se spektakularan panoramski pogled na Nacionalni park Brijuni, azurno more, zelene vinograde i bujne maslinike. Vrt vile krasi bazen s prostranim sunčalištem, a za vašu privatnost osigurana su dva parkirna mjesta na stražnjem dijelu zemljišta.

Arhitektura i opremljenost:
Vila je dizajnirana u duhu moderne istarske arhitekture s elementima tradicije, poput suhozida i drvenih greda na stropovima. Visoki prozori osiguravaju obilje prirodne svjetlosti u svakom kutku. Dodatne pogodnosti uključuju sustav sigurnosti, klimatizaciju, podno grijanje, vanjsku kuhinju i dizalicu topline, čineći ovu vilu savršenim spojem komfora i luksuza.

Pogled na more i privatnost:
glavne prednosti ove vile su njen neometani pogled na more i osjećaj privatnosti. Lokacija je mirna i lijepa, pružajući ekskluzivitet, idealan za one koji traže svoj kutak raja.

Vlasnik je dugogodišnji investitor koji gradi samo ekskluzivne nekretnine, što se odmah može prepoznati.

Udaljenost do mora - manja od 5 km



ID KOD AGENCIJE: 93
Broj oglasa
33004
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 430 m² Vodnjan (BHN20880108)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Istarska Županija, Vodnjan, 52215) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind