Jablanac kuća sa bazenom u parku prirode, 200 m², Senj

730,000 Euro
  • 200 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Ličko-Senjska Županija
Grad
Senj
Naselje
Jablanac
Poštanski broj
53270
Površina
200 m²
Broj spratova
1
Opis objekta
Na povišenom dijelu udaljenom 10 minuta vožnje do mora prodaje se nekretnina koja se sastoji od dva objekta.Glavna kuća na dvije etaže od kojis se u prizemljunalazi dnevni boravka s otvorenim kaminom te potpuno opremljene kuhinje s blagovaonicom iz koje se izlazi na prostranu terasu s pogledom na bazen i more. U prizemlju se još nalazi spremište, garderoba, kupaonica s tuš kabinom, hodnik te sauna. na katu se nalaze dvije spavaće sobe, svaka sa vlastitom kupaonicom te izlazom na terasu sa koje se pruža panoramski pogled na more i otoke.Pomoćni objekt je koncipiran kao garsonjera sa verandom i vešerajom. Kompletan namještaj je ručno izrađen od hrasta i drva trešnje.
Okućnica je ograđena kamenim zidom i ogradom od kovanog željeza. Grijanje i hlađenje osigurano je klima uređajima, podnim grijanjem u kupaonicama te velikim Nordica kaminom u dnevnom boravku. Kuća se opskrbljuje vodom iz vlastitog spremnika zapremine 90 m3 te ima kompletnu pripremu za solarno grijanje tople vode. Izvedena je i kompletna instalacija za grijanje vanjskog bazena.

ID KOD AGENCIJE: 5558
Broj oglasa
32325
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 200 m² Jablanac Senj (BHN12338884)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Ličko-Senjska Županija, Senj, Jablanac, 53270) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind