Kamena kuća sa bazenom i predivnim pogledom, Motovun-Oprtalj, 100 m², Oprtalj

500,000 Euro
  • 100 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Istarska Županija
Grad
Oprtalj
Poštanski broj
52428
Površina
100 m²
Opis objekta
Istra - Oprtalj,

Na prodaju je prekrasna samostojeća autohtona istarska kamena vila s bazenom, smještena blizu Motovuna. Originalno izgrađena 1870. godine, ova kuća je prošla kompletnu renovaciju 2012. godine s pažnjom usmjerenom na očuvanje stila i detalja kako bi se zadržala njezina autohtonost. Smještena u mirnom i pitoresknom mjestu, ova vila nudi otvoren pogled na Motovun i okolicu.
Kuća se proteže na tri etaže, tipično za autohtone istarske kamene kuće. Na prizemlju se nalazi odvojena spavaća soba s kupaonicom. Na prvom katu gosti mogu uživati u prostranom dnevnom boravku s kaminom, blagovaonicom i potpuno opremljenom kuhinjom, uz dodatnu kupaonicu i ostavu. Na istom katu nalazi se još jedna udobna spavaća soba. Sve prostorije u kući pružaju prekrasan pogled na dolinu rijeke Mirne i Motovun.
Vanjski prostor ove vile obuhvaća veliku osunčanu terasu na kojoj se nalazi bazen, savršen za opuštanje i uživanje u pogledu. Za udobnost gostiju osigurano je grijanje putem kamina, klima uređaji te podno grijanje u dnevnom boravku.
Ova vila predstavlja idealnu destinaciju za one koji traže odmor u mirnom okruženju, ali također i za one koji razmišljaju o mogućnosti iznajmljivanja objekta.


Podaci i opisi nekretnina informativnog su karaktera te zadržavamo pravo na mogućnost nenamjerne pogreške.
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani Ugovor o posredovanju, u slučaju odluke o kupnji razgledane nekretnine agencijska provizija iznosi 3% + PDV te se naplaćuje prilikom zaključenja Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji.


ID KOD AGENCIJE: 845
Broj oglasa
32045
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 100 m² Oprtalj (BHN30424177)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Istarska Županija, Oprtalj, 52428) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind