Kamena kuća sa bazenom, Svetvinčenat, 142 m², Svetvinčenat

450,000 Euro
  • 142 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Istarska Županija
Grad
Svetvinčenat
Poštanski broj
52342
Površina
142 m²
Opis objekta
Istra - Svetvinčenat,

Na prodaju je prekrasna kamena kuća s bazenom u popularnoj istarskoj općini Svetvinčenat. Smještena u mirnom okruženju, ova kuća nudi udoban životni prostor s lijepo uređenom okućnicom. Sastoji se od ulaznog hodnika, kupaonice, kotlovnice, spavaće sobe i prostranog dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, koji vodi na natkrivenu terasu s bazenom i sunčalištem. Na gornjem katu nalaze se tri dodatne spavaće sobe, kupaonica i veliki natkriveni balkon s prekrasnim pogledom na okolicu.

Ova rustikalna vila izgrađena je 2008. godine, a nedavno je djelomično renovirana, uključujući zamjenu drvenih greda na balkonu, prelakiranje unutarnjih drvenih greda i podova te obnovu dijela oko bazena. Kuća je djelomično namještena i opremljena svim potrebnim kućanskim aparatima, pružajući novom vlasniku mogućnost prilagodbe interijera prema vlastitim preferencijama.

Dodatno, kuća je opremljena drvenom stolarijom, centralnim grijanjem na lož ulje, klima uređajem za grijanje i hlađenje te alarnim sustavom. Okućnica ima sustav za zalijevanje trave, vrtni namještaj i zidani vrtni roštilj-kamin, što upotpunjuje cjelokupni doživljaj rustikalnog života u Istri.

Podaci i opisi nekretnina informativnog su karaktera te zadržavamo pravo na mogućnost nenamjerne pogreške.
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani Ugovor o posredovanju, u slučaju odluke o kupnji razgledane nekretnine agencijska provizija iznosi 3% + PDV te se naplaćuje prilikom zaključenja Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji.


ID KOD AGENCIJE: 844
Broj oglasa
32046
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 142 m² Svetvinčenat (BHN42892360)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Istarska Županija, Svetvinčenat, 52342) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind