KAMENA KUĆA U CENTRU, PRODAJA, KAŠTEL LUKŠIĆ, 310 m2, 310 m², Kaštela

600,000 Euro
  • 310 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Splitsko-Dalmatinska Županija
Grad
Kaštela
Poštanski broj
21213
Površina
310 m²
Broj spratova
2
Opis objekta
KAMENA KUĆA U CENTRU, PRODAJA, KAŠTEL LUKŠIĆ, 311 m2

Ova višestoljetna kamena kuća smještena u centru grada Kaštel Lukšića, u blizini svih javnih sadržaja kao što su trgovine, restorani, škole, vrtići te neposrednoj blizini morske rive. Kuća je stambene površine 311 m2 a nalazi se na parceli veličine 396 m2. Kuća se sastoji od:

PRIZEMLJA: Studio apartman + Konoba.

1. KAT: Jednosoban stan (jedna spavaća soba, kupaona), boravišna soba s kuhinjom, blagovaonom i dnevnim boravkom, balkon.

2. KAT: Trosoban stan (tri spavaće sobe, 2 kupaone), boravišna soba s kuhinjom, blagovaonom i dnevnim boravkom.

3. KAT (VISOKO POTKROVLJE): Jednosoban stan (jedna spavaća soba, kupaona), boravišna zona s kuhinjom, dnevnim boravkom i blagovaonom, terasa.

Višestoljetna kamena kuća u centru Kaštel Lukšića smještena je na idealnoj, centralnoj lokaciji za sve one koji priželjkuju bio dio kulturne baštine! Ova povijesna kamena kuća ima 3 kata, od kojih su 3 stambene jedinice, odnosno apartmani. Idealno za iznajmljivanje, ali i stanovanje! U prizemlju nalazi se jednosobni studio apartman s otprilike 50 m2 te s dodatnom konobom, veličine 15 m2. Prvi kat sastoji se od jednosobnog stana veličine 50 m2 s balkonom. Na drugom katu nalazi se najveći stambeni prostor, trosoban apartman veličine 80 m2. Treći kat sastoji se od jednosobnog stana s velikom terasom (30 m2). Riva se nalazi na udaljenosti manjoj od 5 minuta hodom.

Za sve one ljubitelje povijesnih lokacija, ovo je idealno mjesto! Cijeli objekt je u funkcionalnom stanju, međutim potrebne su eventualne adaptacije. - Naravno ovisno o željama i potrebama korisnika, radi se o većim ili manjim adaptacijama. Smještena u samom centru, ova kamena kuća grije se na klima uređaje te postoji mogućnost parkirnog mjesta. Papiri su uredni.

Ako ste zainteresirani za ovaj višestoljetni, atraktivni projekt u centru Kaštel Lukšića, kontaktirajte nas i saznajte kako postati vlasnik već danas!


Orijentacija: Sjever - Jug

Izgrađeno: 1900-ih

Parking: 1

Cijena: 600.000 EUR

ID KOD AGENCIJE: 3469
Broj oglasa
28110
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 310 m² Kaštela (BHN34292627)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Splitsko-Dalmatinska Županija, Kaštela, 21213) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind