Kopija od Autentična Istarska vila sa bazenom, Kanfanar, 213 m², Kanfanar

650,000 Euro
  • 213 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Istarska Županija
Grad
Kanfanar
Naselje
Kanfanar
Poštanski broj
52352
Površina
213 m²
Opis objekta
Istra - Kanfanar okolica,

U blizini Kanfanara, u mirnom kutku nedaleko od Svetvinčenata, smjestio se kompleks mediteranskih vila s bazenima, udaljen samo nekoliko kilometara od Istarskog ipsilona. Ove nekretnine su savršeno pozicionirane, orijentirane prema jugu, pružajući izvrsnu cestovnu povezanost s obalnim gradovima Istre.

Nekretnina se sastoji od predsoblja, dnevnog boravka, blagovaonice, kuhinje, kotlovnice za centralno grijanje, 4 spavaće sobe, 5 kupaonica i spremišta. Nalazi se na zemljištu od 911 m2, s ukupnom neto stambenom površinom od 213 m2. Za održavanje ugodne temperature planirano je podno grijanje, te klima uređaji u svim spavaćim sobama i dnevnom boravku. Unutarnja i vanjska stolarija su drvena, pod je popločen keramikom, a stepeništa su od kamena. Namještaj nije uključen u cijenu.

Ograđeno dvorište pruža privatnost i mir te omogućuje uživanje u vanjskim aktivnostima, poput bazena od 32 m2 s udobnim sunčalištem te vanjske ljetne kuhinje. Osim toga, na parceli će biti implementiran sustav navodnjavanja za održavanje zelenih površina. Svaka vila dolazi s vlastitim natkrivenim parkiralištem za dva automobila, a pristup kompleksu osiguran je kroz automatizirana vrata, za koja će vlasnik imati vlastiti daljinski.

Ova prilika predstavlja izvrsnu investiciju u visokokvalitetni turistički objekt s brzim povratom ulaganja zahvaljujući svojim sadržajima, lokaciji i izvrsnoj prometnoj povezanosti.


U ponudi su i ostale kuće:

1. Izvedena temeljna ploča
2. Na prodaju - oglašena nekretnine
3. Izvedena temeljna ploča
4. Na prodaju
5. Prodano
6. Na prodaju
7. Prodano
8. Prodano
9. Izvedena temeljna ploča

Podaci i opisi nekretnina informativnog su karaktera te zadržavamo pravo na mogućnost nenamjerne pogreške.
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani Ugovor o posredovanju, u slučaju odluke o kupnji razgledane nekretnine agencijska provizija iznosi 3% + PDV te se naplaćuje prilikom zaključenja Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji.


ID KOD AGENCIJE: 849
Broj oglasa
32041
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 213 m² Kanfanar Kanfanar (BHN15511425)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Istarska Županija, Kanfanar, Kanfanar, 52352) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind