Kostrena , luksuzna kuća dvojnica s bazenom i okućnicom, 168 m², Kostrena

860,000 Euro
  • 168 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Primorsko-Goranska Županija
Grad
Kostrena
Poštanski broj
51221
Površina
168 m²
Broj spratova
1
Opis objekta
Vile dvojnica izuzetno lijepog izgleda i moderne arhitekture. Za gradnju je ishodovana pravomoćna građevinska dozvola. Investitor je pravna osoba sa renomiranim dugogodišnjim iskustvom. Lokacija kuće je idealna, u mirnom djelu Kostrene, na svega 150 metara od mora. Iz vile će se pružati predivan i bajkovit pogled na more.

Vila se sastoji od dva djela, odvojena dvoetažna stana odnosno kuće koje su u potpunosti odvojene a veže ih samo dvostruko stepenište koje će se nalaziti između njih, tako da će u naravi izgledati kao dvije samostojeće kuće. Na ovaj način budući vlasnici će imati veću i čak potpunu privatnost. Svaka polovica vile imati će svoju okućnicu pod travnjakom, terasu i bazen sa sunčalištem. Svaka kuća ima po 3 spavaće sobe i 2 kupaone, prostrani dnevni dio, spremište i bazen, te 2 parkirna mjesta u okućnici. Grijanje podno. Jacuzzi na krovnoj terasi.

Investitor će vilu u potpunosti izgraditi i opremiti visoko kvalitetnim materijalima i opremom a okućnicu urediti, ograditi i posaditi travicu i biljke. Kupac može birati podne i zidne obloge i sanitarije. Investitor može izmjeniti interijer po želji i potrebama kupca. Kuća će biti gotova i useljiva pred ljeto 2025. po sistemu ključ-u-ruke.

Iskazana cijena od 860.000 eura se odnosi na pola vile odnosno jednu od kuća u vili dvojnici. U cijenu je uključen i PDV tako da kupac ne plaća porez na promet nekretnina.

Namještaj nije uključen u cijenu.

Čisto vlasništvo i uredni papiri gradnje.

Poštovani klijenti posrednička naknada naplaćuje se sukladno cjeniku i općim uvjetima poslovanja.

ID KOD AGENCIJE: 6751
Broj oglasa
32954
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 168 m² Kostrena (BHN19339887)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Primorsko-Goranska Županija, Kostrena, 51221) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind