Kraljevica, luksuzna vila sa bazenom i okućnicom, 151 m², Kraljevica

530,000 Euro
  • 151 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Primorsko-Goranska Županija
Grad
Kraljevica
Naselje
Kraljevica
Poštanski broj
51262
Površina
151 m²
Broj spratova
1
Opis objekta
Prodajemo luksuzne vile u Kraljevici, smještene na mirnoj lokaciji, samo nekoliko minuta hoda od mora. Ove ekskluzivne vile, svaka s dva prostrana stana, grade se prema najnovijim standardima kvalitete i luksuza.

Svaki stan, površine 151 m², nudi vrhunski dizajn i funkcionalnost, uključujući privatnu terasu s bazenom čiji se rad može u potpunosti automatizirati prema vašim željama. Dodatna pogodnost su dva parkirna mjesta po stanu, dok iz gornjih katova možete uživati u predivnom pogledu na more, koje se nalazi na svega stotinjak metara udaljenosti.

Poseban naglasak stavili smo na energetsku učinkovitost i održivost. Svaki stan posjeduje visokoenergetski certifikat, a zgrade su projektirane tako da omogućuju jednostavnu integraciju fotonaponskog sustava za proizvodnju električne energije ili solarnih panela za grijanje vode.

Svaka vila uključuje dva stana, svaki s vlastitim bazenom i okućnicom, površine od 140 m² do 350 m², ovisno o stanu. Prizemlje sadrži ulazni prostor, dnevni boravak s blagovaonicom, WC, stubište, natkrivenu i nenatkrivenu terasu s bazenom. Na katu se nalaze hodnik, glavna spavaća soba s vlastitom kupaonicom i velikom terasom, dvije dvokrevetne spavaće sobe te dodatna zajednička kupaonica.

Završetak gradnje planiran je za drugu polovicu 2024. godine. Ove vile predstavljaju savršen spoj luksuza, privatnosti i blizine mora.

ID KOD AGENCIJE: 6014
Broj oglasa
34298
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 151 m² Kraljevica Kraljevica (BHN19352363)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Primorsko-Goranska Županija, Kraljevica, Kraljevica, 51262) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind