Kuća na četiri etaže Pejton, 430m2, 430 m², Ilidža

738,000 KM
  • 430 m²9
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Bosna i Hercegovina
Regija
Federacija Bosne i Hercegovine
Grad
Ilidža
Naselje
Pejton
Površina
430 m²
Broj soba
9
Broj spratova
4
Opis objekta
Predmetna nekretnina je uknjižena kao stambeno-poslovni objekat i nalazi u naselju Pejton, na izvanrednoj i vrlo traženoj lokaciji, 700 metara od centra Ilidže, odnosno do tramvajske stanice u centru Ilidže. U blizni je izlaz na autoput M17 i za desetak minuta se stiže u centar Sarajeva a aerodrom je udaljen oko 3 kilometra. U blizini su prodavnice, samoposluge, pijaca, osnovna škola, i vrtić za djecu.

Kuća je u mirnom i porodičnom dijelu Ilidže, sa dosta zelenila, sa divnim i kulturnim komšijama i lijepim i modernim kućama, na parceli od 600 m2, sa lijepo uređenom baštom i kvalitetnom ogradom od betona i kovanog gvozđa.

Nekretnina je u odličnom stanju, dobro održavana, povrišne od 430 m2 i sastoji se od 3 trosobna stana, od kojih je svaki od stanova po 98m2, i dva odvojena poslovna prostora u prizemlju, jedan veći i jedan manji ukupne površine od 100 m2. Ukupno, 9 soba, 3 kupatila, i jedan wc u poslovnom prostoru.

Svi stanovi su prostrani, trosobni, zasebne jedinice, imaju poseban ulaz i svaki ima po tri balkona. Spratovi su povezani unutrašnjim stepenicama od mermera sa visokim staklenim prozorima u stubištu.

Kuća je u odličnom stanju, građena od kvalitetnih materijala, ima toplotnu termo fasadu, mermerne stepenice u zajednickom ulazu, i većina balkonskih prozora i vrata je instalirana prije dvije godine. Kuću je gradio prvi, sadašnji vlasnik koji se bavio izgradnjom kuća i sad je u penziji.

Grijanje je na plin, radijatori novi, i kuća je zimi topla a ljeti hladna tako da klima nije potrebna.

Svi stanovi su useljivi , namješteni, i u odličnom stanju, kao i oba poslovna prostora u prizemlju. Sa lijeve strane kuće je garaža a ispred su 4 parking mjesta. Pored garaže je moguće urediti i dodati još parking mjesta ako za to ima potrebe. Kuća, ako je potrebno , može i da se prosiri i nadogradi da bi se dobilo još više stambenog i poslovnog prostora.

Zbog blizine Ilidžanskih hotela, (1,5-2km) vrela Bosne, mnogobrojnih Univerziteta, po procjeni stručnjaka iz turizma i ugostiteljstva, kuća ima potencijal da se izdaje i zimi i ljeti, turistima, studentima, stan na dan i slično, i može da prihoduje oko 30.000 KM godišnje po realnim cijenama izdavanja na mjesečnom nivou.

ID KOD AGENCIJE: 13545
Broj oglasa
33366
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 430 m² Pejton Ilidža (BHN82749902)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Bosna i Hercegovina, Federacija Bosne i Hercegovine, Ilidža, Pejton) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind