Kuća na TOP lokaciji 250 od mora, 675 m², Pula

3.500,000 Euro
  • 675 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Istarska Županija
Grad
Pula
Naselje
Veruda
Poštanski broj
52100
Površina
675 m²
Broj spratova
1
Opis objekta
Predstavljamo vam ekskluzivnu poslovnu zgradu iz 2006. godine, smještenu u dinamičnoj mješovitoj zoni, idealnu za raznolike poslovne poduhvate. Ova impresivna zgrada raspolaže s 675 m² unutarnjeg prostora raspoređenog na tri prostrane etaže, svaka s 225 m², te dodatnih 80 m² garaže i skladišnog prostora.

Zgrada se nalazi na parceli od 1120 m², s potencijalom za nadogradnju još jednog kata, pružajući dodatni prostor i mogućnosti za prilagodbu budućim zahtjevima. Izgrađena koristeći prenapregnute ploče, konstrukcija omogućuje fleksibilnost u pogledu unutarnjeg rasporeda, budući da ne postoje unutarnji nosivi zidovi.

Značajke:

20 kW solarnih panela na krovu
Novi sustav klimatizacije i ventilacije
Slobodno stoji bez izgleda za urbanizaciju ispred
Uporabna dozvola, bez tereta
Ova nekretnina nije samo odlična investicija zbog svoje trenutne vrijednosti, već i zbog lokacije koja osigurava da pogled ostane otvoren i slobodan od buduće urbanizacije. Investitori će također cijeniti čistu vlasničku strukturu – zemljište je u vlasništvu predstavnika tvrtke Lumenart, a zgrada posjeduje pravo građenja na istom zemljištu.

S obzirom na njenu svestranost, napredne tehnologije i izvrsnu lokaciju, ova poslovna zgrada predstavlja izvanrednu poslovnu ili stambenu investiciju.

ID KOD AGENCIJE: 62
Broj oglasa
33033
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 675 m² Veruda Pula (BHN16905627)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Istarska Županija, Pula, Veruda, 52100) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind