Kuća s bazenom, pogledom na more i povijesnim šarmom!, 200 m², Medulin

659,000 Euro
  • 200 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Istarska Županija
Grad
Medulin
Naselje
Pješčana Uvala
Poštanski broj
52203
Površina
200 m²
Broj spratova
1
Opis objekta
Predstavljamo vam izvanrednu priliku za stjecanje prostrane kuće koja se nalazi samo 500 metara od kupališne plaže i blizu marine, u atraktivnom naselju idealnom za život, nedaleko od centra Pule.

Ova impresivna nekretnina nudi glavni objekt s tri dvokrevetne sobe i tri kupaonice, kao i dodatni jednosobni apartman za goste ili iznajmljivanje.

Kuća je opremljena centralnim grijanjem na plin i dvije peći na drva, pružajući toplinu i udobnost tijekom cijele godine. Za hlađenje su instalirani klima uređaji, a sigurnost je osigurana alarmnim sustavom.

Unutar velikog, održavanog vrta nalaze se dvije terase: prizemna terasa s garniturom za opuštanje te druga, natkrivena terasa na stražnjoj strani kuće, idealna za objedovanje na otvorenom uz veliki stol i plinski roštilj pored privlačnog bazena od 25 m².

Na gornjem katu kuće očekuje vas dodatna terasa s očaravajućim pogledom na more.

Kuća uključuje dva parkirna mjesta i garažu.

Sve potrebne sadržaje poput plaže, supermarketa, barova i restorana možete pronaći na samo pet minuta hoda.

Nekretnina predstavlja idealan izbor za one koji traže komfor i neposrednu blizinu mora, uz dodatnu vrijednost jedinstvenog povijesnog karaktera. Savršena je kako za obiteljski život, tako i za investiciju u turistički najam.

Ova jedinstvena nekretnina ističe se svojim stražnjim vrtom. Radi se o stražnjem vrtu koji je okružen i osvijetljen kamenom iz doba starih Rimljana. Kamen je izvađen iz obližnjeg kamenoloma, sada poznatog po impresivnoj ljetnoj pozornici, dodajući nekretnini poseban povijesni šarm.



ID KOD AGENCIJE: 88
Broj oglasa
33009
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 200 m² Pješčana Uvala Medulin (BHN45536114)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Istarska Županija, Medulin, Pješčana Uvala, 52203) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind