Kuća s bazenom Privlaka, Zadar, 1. red do mora, 180 m², Privlaka

990,000 Euro
  • 180 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Zadarska Županija
Grad
Privlaka
Naselje
Privlaka
Poštanski broj
23233
Površina
180 m²
Broj spratova
1
Opis objekta
Prodaje se moderna kuća s bazenom iz 2020. godine na samoj plaži u Privlaci, prekrasnom mjestu u blizini Zadra i otoka Vira. Plaža je pješćana, a kuća je okružena morem s tri strane. Spektar boja mora ispred kuće je iznimno zanimljiv, budući da most koji se vidi iz kuće dijeli dvije cijeline mora, sa jedne strane tirkizno zelene, a druge tirkizno plave boje. Osim zanimljiva lokacijom, ova vila je posebna po lijepom prirodnom okruženju, arhitekturi i kompletnom unutarnjim uređenjem.

Kuća se sastoji od prizemlja i kata. Na katu se nalaze velika kupaona i 3 spavaće sobe, od kojih master spavaća ima svoju dodatnu privatnu kupaonicu. Sve sobe imaju izlazak na zajednički natkriveni balkon koji ima impresivan pogled na Zadarske otoke, otvoreno more, most i raznoliku prirodu. Prizemlje se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje s velikom ostavom i WC-a. Iz dnevnog boravka izlazi se na prostranu terasu od 70 m2, koja je 1/3 natkrivena. Na terasi se nalazi bazen od 6,5m x 3,5m x 1,5m s led rasvijetom, 5 mlaznica, dva skimera te sa pripremom da bude grijani. Sveukupno, okućnica ima 423 m2. U okućnici se nalazi i garaža za 1 automobil.

Grijanje je podno na struju sa termoakumulirajućim kabelimima, a ugrađeno je wi-fi upravljanje svake prostorije posebno. Sve sobe su klimatizirane. Napravljena je priprema za sustav nadgledanja ville (pametna kuća). Unutarnje uređenje je dizajnersko, moderno s rustikalnim elementima i prati obilježja pješćane okoline.

Kuća ima uhodano poslovanje te donosi velike prihode, što ju čini odličnom investicijom.
Uredno vlasništvo i papiri.




ID KOD AGENCIJE: 6604
Broj oglasa
32851
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 180 m² Privlaka Privlaka (BHN94119629)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Zadarska Županija, Privlaka, Privlaka, 23233) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind