Kuća sa bazenom na lijepoj lokaciji, Barban, 160 m², Barban

450,000 Euro
  • 160 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Istarska Županija
Grad
Barban
Poštanski broj
52207
Površina
160 m²
Opis objekta
Istra - Barban,

Na rubu idiličnog Barbana smjestila se ova bajkovita rezidencija s prostranim bazenom.
Kuća na 350 m² okućnice, te 160 m² stambenog prostora raspoređenog na prizemlje i kat, novim vlasnicima pružiti će potreban komfor..
U prizemlju dominira prostrani open space prostor s kuhinjom, blagovaonicom i dnevnim boravkom, te dvije elegantne spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom. Uživanje u večernjim trenucima obogaćeno je kaminom u dnevnom boravku.
Unutarnje stepenice vode nas na kat gdje se smještaju tri dodatne spavaće sobe, svaka s privatnom kupaonicom, a jedna od njih vodi na prostranu zatvorenu terasu. Klimatizacija i grijanje ovog predivnog doma osiguravaju 7 modernih klima uređaja.
Profinjenost prostora nastavlja se i izvan kuće s glavnim naglaskom na prostranom vanjskom bazenu, pružajući nezaboravne trenutke zabave i osvježenja. Velika natkrivena terasa s ljetnom kuhinjom i kaminom dodatno obogaćuje iskustvo boravka na otvorenom.
Ova prekrasna obiteljska nekretnina, smještena u ograđenom dvorištu, pruža potpunu privatnost i mir, stvarajući okruženje opuštajućeg i zdravog života usred netaknute istarske prirode.


Podaci i opisi nekretnina informativnog su karaktera te zadržavamo pravo na mogućnost nenamjerne pogreške.
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani Ugovor o posredovanju, u slučaju odluke o kupnji razgledane nekretnine agencijska provizija iznosi 3% + PDV te se naplaćuje prilikom zaključenja Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji.


ID KOD AGENCIJE: 838
Broj oglasa
32056
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 160 m² Barban (BHN45158557)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Istarska Županija, Barban, 52207) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind