Kuća sa bezenom na mirnoj lokaciji, Istra - Poreč okolica, 140 m², Poreč

320,000 Euro
  • 140 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Istarska Županija
Grad
Poreč
Poštanski broj
52440
Površina
140 m²
Opis objekta
Istra - Poreč okolica,


Kuća u Roh-bau fazi na lijepoj i mirnoj lokaciji, blizini svih potrebnih sadržaja za život te u blizini grada Poreča.

Neto površina vile prostire se na 147,30m2 i obuhvaća dvije etaže. Prizemlje sadrži ulazni hodnik s garderobom i WC-om, prostrani dnevni boravak, blagovaonicu te kuhinju s izlazom na natkrivenu terasu koja gleda na bazen. U sklopu prizemlja nalazi se i prostrana spavaća soba s vlastitom kupaonicom, dok je predviđen prostor za spremište s odvojenim ulazom.
Na prvom katu nalaze se dvije izuzetno prostrane spavaće sobe, svaka opremljena vlastitom kupaonicom. Jedna od soba također ima natkrivenu terasu koja pruža spokojan pogled na mirno okruženje i bazen.

Kuća se prodaje u roh bau fazi te je moguć i dogovor za ključ u ruke!
Grijanje i hlađenje će biti putem dizalice topline te dodatno klima uređaj u svakoj prostoriji te kamin u dnevnom boravku koko bi upotpunio ugođaj života i pridonio dašku ekskluziviteta.
Okoliš biti će uređen sa zelenjem, mediteranskim biljem i navodnjavanjem te ogradnim zidovima i motoriziranom kapijom, a dodatno će ju krasiti veliki bazen i sunčalište te natkrivena terasa sa koje se pruža pogled na sam bazen za opušteno uživanje uz bližnje ili svoje prijatelje.
Također biti će pušteno i dovoljno parkirnih mjesta od kojih neki će biti i natkriveni kako bi i Vaši limeni ljubimci bili zbrinuti.
Puštene će biti instalacije prve faze za sustav protuprovale i viedeonadzora te po dogovoru moguće je odraditi i drugu fazu.
U okolišu biti će puštena prva faza za vanjsku rasvjetu.

u ovoj fazi pretprodaje cijena je 350.000€, te nudi razne mogućnosti i dogovore oko samih materijala i dizajna uređenja interijera.






Podaci i opisi nekretnina informativnog su karaktera te zadržavamo pravo na mogućnost nenamjerne pogreške.
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani Ugovor o posredovanju, u slučaju odluke o kupnji razgledane nekretnine agencijska provizija iznosi 3% + PDV te se naplaćuje prilikom zaključenja Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji.


ID KOD AGENCIJE: 822
Broj oglasa
32071
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 140 m² Poreč (BHN17548463)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Istarska Županija, Poreč, 52440) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind