Lux kuća sa tri zasebna stana Stari Grad, 281 m2, #13133, 281 m², Sarajevo – Stari grad

1 KM
  • 281 m²8
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Bosna i Hercegovina
Regija
Federacija Bosne i Hercegovine
Grad
Sarajevo – Stari grad
Površina
281 m²
Broj soba
8
Opis objekta
Kuća je ukupne površine 281,2 m2 i sa stoji se od 5 etaža, na koje su raspoređena tri zasebna stana:

Stan br. 1: Prizemlje i Suteren
82,7 m2 DVOETAŽNI STAN sa izlazom na baštu sa izvorom pitke vode. Moderno uređen stan na dvije etaže sa velikom terasom i izlazom na baštu. Stan posjeduje dvije spavaće sobe, kupatilo, toalet i veliki dnevni boravak sa trpezarijom.
Suteren - 42.9 m2
Prizemlje - 30.8 m2 + Balkon 9.25 m2
BITNA KARATERISTIKA: Bašta sa izvorom pitke vode i vanjskom ostavom pripada samo STANU br. 1
DODATNE INFORMACIJE: Stan posjeduje integrisani alarmni sistem i ostavu unutar objekta

Stan br. 2: Prvi sprat
78,3 m2 ETAŽNI STAN sa pogledom na Trebević planinu
Prvi sprat - 71.4 m2
Balkon - 6.9 m2
DODATNA INFORMACIJA: Stanu pripada ostava unutar objekta
Moderno uređen stan sa dvije spavaće sobe, kupaonicom i velikim dnevnim boravkom sa kuhinjom. Stan ima pogled na Trebević planinu.


Stan br. 3: Drugi sprat i potkrovlje
120.2 m2 DVOETAŽNI STAN sa nevjerovatnim pogledom na Trebević planinu
Drugi sprat - 63.6 m2 + Balkon 7.4 m2
Potkrovlje - 49.2 m2
DODATNA INFORMACIJA: Stanu pripada ostava unutar objekta
Extra luksuzni dvoetažni stan sa nevjerovatnim pogledom na Trebević planinu. Na prvoj etaži nalaze se dvije spavaće sobe, kupatilo i kuhinja sa trpezarijom. Potkrovlje je formulisano kao dnevni boravak sa toaletom, čajnom kuhinjom i gostinjskom sobom/kancelarijom.


Grijanje i hlađenje je povjereno firmi TehnoElektronik, zastupniku svjetski poznate firme Daikin. Posebno smo ponosni na činjenicu da naši stanovi imaju 100% pokrivenost podnim grijanjem, ali i da svaka prostorija ima dodatno ventilokoiler, kao dodatni izvor grijanja. Ventilokoileri služe i za hlađenje, tako da je svaka prostorija zasebno klimatizovana. Vanjska stolarija je urađenja od profila svjetski poznatog brenda REHAU sa sedam komora i troslojnim staklom proizvedene od strane firme Ramaglass, dok su krovni prozori Velux sa troslojnim staklima. Prozori su instalirani koristeći RAL metodu koja garantuje maksimalnu iskoristivost toplotnog koeficijenta profila. Aluminijske roletne u kombinaciji sa elektro motorima nude mogućnost kontrolisanja količine svjetlosti na dohvat dugmeta. Zajedničko stubište obloženo je kvalitetnim jablaničkim granitom i dodatno izolovano da ne propušta zvukove i toplotu. Vrhunski troslojni parket i keramika su ostavljeni na izbor potencijalnom kupcu. Posebno smo ponosni na Smart sistem koji koristi KNX protokol. Putem mobitela ili tastera možete kontrolisati rasvjetu, grijanje, hlađenje, veš mašinu, aluminijske roletne i još mnogo toga! Moderni ulazni interfon sa ekranom na dodir preko kojeg kontrolišete video nadzor objekta, jednako je povezan sa mobilnim uređajem preko kojeg ostvarujete potpunu kotrolu ulaza u stambeni prostor

ID KOD AGENCIJE: 13133
Broj oglasa
33301
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 281 m² Sarajevo – Stari grad (BHN16418888)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Bosna i Hercegovina, Federacija Bosne i Hercegovine, Sarajevo – Stari grad) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind