Moderna dvojna kuća - novogradnja Malinska, 125 m², Malinska

435,000 Euro
  • 125 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Primorsko-Goranska Županija
Grad
Malinska
Naselje
Malinska
Poštanski broj
51511
Površina
125 m²
Broj spratova
1
Opis objekta
Prodaje se moderna dvojna kuća u gradnji u Malinskoj na otoku Krku.

Kuća stambene površine cca.125 m², proteže se na podrum, prizemlje i kat. Podrum površine 38,62 m² se može urediti po želji. U prizemlju se nalazi hodnik, ostava, toalet, kuhinja s blagovaonicom i dnevnim boravkom i terasa s uređenom okućnicom. Stubište vodi na kat gdje se nalaze dvije spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom i garderoba. Na raspolaganju su dva vanjska parkirna mjesta.

Pri gradnji se koriste kvalitetni materijali i oprema, kao što su keramičke pločice visoke kvalitete u kupaonicama i dnevnom boravku, visokokvalitetni laminat u spavaćim sobama, PVC stolarija s električnim podizačima roleta, te protuprovalna vrata. Hlađenje i grijanje putem inverter multisplit sustava. Dnevni boravak i sobe imat će unutarnju klima jedinicu. Električno podno grijanje će se ugraditi u dnevnom boravku i u kupaonicama. Ako se nekretnina kupi u fazi gradnje postoji mogućnost odabira svih podnih obloga po želji (parket, laminat, keramika) po dogovoru. Useljenje je planirano za lipanj 2025.godine.

Urbana lokacija, od mora i centra udaljena oko 650 m, u blizini svih sadržaja, restorana, škole, dječjeg igrališta i stanice javnog prijevoza. Nekretnina idealna za odmor, ali i za život tijekom cijele godine.


ID KOD AGENCIJE: EI-5663
Broj oglasa
32190
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 125 m² Malinska Malinska (BHN46947937)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Primorsko-Goranska Županija, Malinska, Malinska, 51511) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind