MODERNA VILA NA MIRNOJ LOKACIJI, 170 m², Krsan

495,000 Euro
  • 170 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Istarska Županija
Grad
Krsan
Poštanski broj
52232
Površina
170 m²
Opis objekta
Otkrijte ovu elegantnu modernu vilu trenutno u izgradnji, smještenu u idiličnoj, tihoj ulici u slikovitom Kršanu nedaleko od Labina. Ova nekretnina pruža praktičan raspored, obilje vanjskog prostora, ravan teren koji osigurava privatnost i nudi zadivljujući panoramski pogled. Na gornjem katu vile nalaze se tri prostrane spavaće sobe, uključujući luksuznu master sobu s privatnom kupaonicom, svaka s izlazom na sunčanu terasu idealnu za opuštanje.

U prizemlju se nalazi moderna i elegantno dizajnirana kuhinja, odvojena, a opet savršeno integrirana s vanjskom natkrivenom terasom koja uključuje prostor za roštilj, idealan za gostoprimstvo. Veliki dnevni boravak s blagovaonicom na istoj razini nudi dodatni toalet za goste i pomoćnu prostoriju, te izlazi na očaravajuću terasu s bazenom koja se proteže prema bujnoj zelenoj površini.

Bazen veličine 32 m² obložen je keramičkim pločicama i opremljen najnovijom tehnologijom grijanja. Okućnica će biti pažljivo uređena s autohtonim biljnim vrstama i dekorativnim biljkama.

Dodatne karakteristike uključuju antracitne PVC stolarije, aluminijske klizne stijene na prizemlju, podno grijanje, klimatizaciju, pripremu za solarne ploče i električno punjenje vozila. Planirani završetak radova je krajem 2024. godine.

Vila je udaljena samo nekoliko minuta vožnje od centra Kršana, gdje se nalaze kafići, poznati restorani i trgovine za svakodnevne potrebe. Najbliža plaža je udaljena svega desetak minuta vožnje. Za dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte.

ID KOD AGENCIJE: 7
Broj oglasa
31687
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 170 m² Krsan (BHN37371612)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Istarska Županija, Krsan, 52232) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind