Moderna vila sa autohtonim detaljima kamena i bazenom, 350 m², Poreč

730,000 Euro
  • 350 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Istarska Županija
Grad
Poreč
Poštanski broj
52440
Površina
350 m²
Opis objekta
Istra - Poreč okolica,

Na tržištu se nudi očaravajuća rezidencija izgrađena 2017. godine, s ukupno 350 m² stambenog prostora na posjedu od 700 m². Objekt se sastoji od podruma, prizemlja i prvog kata, a s prednje strane dominira prostrani bazen i dvorište.
U podrumskom dijelu kuće pronaći ćete veliki prostor posvećen zabavi i opuštanju. Tu se nalazi udoban kutak s velikim televizorom, biljarom, stolnim nogometom i stolnim tenisom, te dobro opremljena teretana i fitness kutak.
Prizemlje obuhvaća potpuno opremljenu kuhinju s blagovaonicom, dnevni boravak, jednu dvokrevetnu spavaću sobu i kupaonicu. Na katu se pristupa predivnim unutarnjim kamenim stepenicama koje vode do tri prostrane spavaće sobe, od kojih dvije imaju pristup terasi s sjedećom garniturom i panoramskim pogledom na zelenilo i bajkoviti Sv. Lovreč. Svaka spavaća soba ima vlastitu kupaonicu, klima uređaj i televizor.
Iz dnevnog dijela vile izlazi se na potpuno popločenu terasu s prekrasnim bazenom od 32 m². Dvorište je njegovano, s travnjakom i zelenilom. Na prednjoj strani kuće nalaze se dva natkrivena parkirna mjesta, a čitav objekt je ograđen visokom ogradom i stupovima od punog kamena.
Grijanje se osigurava putem inverterskih klima uređaja, dok je prizemlje dodatno opremljeno podnim grijanjem. Ova nekretnina predstavlja savršen izbor za one koji traže siguran, visokokvalitetan i energetski učinkovit dom za udoban život, a zahvaljujući povoljnom položaju i stabilnom poslovanju, uloženo se može brzo vratiti.


Podaci i opisi nekretnina informativnog su karaktera te zadržavamo pravo na mogućnost nenamjerne pogreške.
Razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani Ugovor o posredovanju, u slučaju odluke o kupnji razgledane nekretnine agencijska provizija iznosi 3% + PDV te se naplaćuje prilikom zaključenja Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji.


ID KOD AGENCIJE: 839
Broj oglasa
32055
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 350 m² Poreč (BHN11708631)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Istarska Županija, Poreč, 52440) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind