Moderna villa s bazenom i pogledom na more, 240 m², Krk

1.450,000 Euro
  • 240 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Primorsko-Goranska Županija
Grad
Krk
Naselje
Krk
Poštanski broj
51500
Površina
240 m²
Opis objekta
Luksuzna moderna villa s bazenom na otoku Krku, samo 1500 m od plaže.

Ukupno 240 m2 stambene površine proteže se na od dvije etaže. U prizemlju se nalazi veliki otvoreni prostor s dnevnim boravkom, blagovaonicom i kuhinjom s izlazom na veliku terasu s preljevnim bazenom od 30 m2 i sunčalištem za bezbrižno opuštanje na suncu. Na terasi se nalazi i vanjska blagovaona s pogledom na more i otok Cres. U prizemlju se nalaze i dvije spavaće sobe. Svaka ima vlastitu kupaonicu i izlaz u vrt.

Na prvom katu se nalazi glavna spavaća soba s sunčanom terasom s panoramskim pogledom na more i privatnim balkonom. Spavaća soba ima vlastitu kupaonicu i samostojeću kadu, koja je smještena tako da tijekom kupanja možete uživati u pogledu na zalazak sunca. Na prvom katu se nalazi i soba za rekreaciju i opuštanje.

Vrhunska kvaliteta gradnje i ugrađene opreme, prvoklasna keramika i sanitarije, podno grijanje u svim prostorijama, toplinska pumpa, klimatizacija svih prostora, ambijentalna rasvjeta, lijepo uređena okućnica.

Villa je idealna je za ljude koji žele provesti svoj odmor u mirnom okruženju, u lijepom i uređenom susjedstvu, a istovremeno sa svom privatnošću i luksuzom koje ovaj vrhunski objekt pruža.

Više detalja, opis radova i opreme – na upit!

ID KOD AGENCIJE: EI-629
Broj oglasa
29779
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 240 m² Krk Krk (BHN14952430)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Primorsko-Goranska Županija, Krk, Krk, 51500) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind