Oaza privatnosti i elegancije u Istri, 323 m², Svetvinčenat

800,000 Euro
  • 323 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Istarska Županija
Grad
Svetvinčenat
Poštanski broj
52342
Površina
323 m²
Broj spratova
1
Opis objekta
Oaza privatnosti i elegancije u Istri

Zamislite dom koji nije samo mjesto za život, već istinska oaza luksuza i udobnosti, gdje svaki detalj pruža maksimalnu funkcionalnost uz neupitnu eleganciju. Predstavljamo vam ekskluzivnu vilu koja se prostire na preko 350 m² na tri etaže, smještenu na impresivnoj parceli od 2.503 m². Ovaj moderni dom nudi beskompromisnu kvalitetu života u prekrasnom okruženju, idealan za one koji teže vrhunskoj privatnosti i komforu.

Luksuz i samoodrživost:

* Samodostatnost, samoodrživost i djelomična neovisnost o energentima osigurana kroz korištenje sunčeve energije, sakupljanje kišnice te generiranje pasivnih prihoda kod hladnog pogona,
* Energetska neovisnost: Kuća je opremljena krovom koji funkcionira kao solarna elektrana, osiguravajući da vaš dom uvijek ima dostupnu energiju, dok višak energije možete prodavati i tako dodatno zaraditi.
* Prirodni resursi: Sistem za sakupljanje i filtriranje kišnice te prirodni bazen bez kemijskih obrada, garantiraju ekološki održiv i zdrav životni prostor.
* Visoku energetsku učinkovitost i niske troškove održavanja što rezultira minimiziranjem troškova održavanja i skraćenim vremenom povrata investicije.

Prilagođeni paketi opreme: Vila dolazi s 4 različita paketa opreme, omogućujući vam da prilagodite svoj dom prema osobnim željama i potrebama. Cijene se kreću od 800.000,00 do 2.000.000,00 eura, ovisno o odabranom paketu. Svaki paket nudi različite razine završetka i luksuza, omogućavajući vam da odaberete idealan balans između cijene i kvalitete.


Interijer i eksterijer:

* Raskošan prostor: Kuća uključuje prostrane spavaće sobe, kuhinju po mjeri, luksuzne blagovaonice i dnevne boravke, vanjsku kuhinju s roštiljem, te topao zimski vrt.
* Wellness i rekreacija: Na raspolaganju su vam teretana, spa centar s unutarnjim i vanjskim wellness sadržajima, kao što su sauna, whirlpool i posebno dizajnirane relax zone.

Lokacija i dostupnost:
* Smještena blizu Vodnjana, a samo kratka vožnja dijeli vas od pulske zračne luke i brojnih jadranskih marina. Blizina gradova kao što su Pula, Rovinj, i Poreč osigurava laku dostupnost svih urbanističkih pogodnosti, dok vam istovremeno omogućuje povlačenje u privatnost vaše vile.

Dodatne Informacije:

* Pravomoćna građevinska dozvola je već dobivena, a temelji vile su iskopani. Vlasnik želi u suradnji s kupcem nastaviti s izgradnjom, pružajući mogućnost da se uključite u kreiranje vašeg budućeg doma prema vlastitim specifikacijama.
* Postprodajni servis (facility management) - održavanje, iznajmljivanje, 5* usluge (concierge, butler, kuhanje, transferi, ...).

ID KOD AGENCIJE: 89
Broj oglasa
33039
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 323 m² Svetvinčenat (BHN17622308)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Istarska Županija, Svetvinčenat, 52342) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind