Obiteljska kuća s bazenom blizu Sibenika, 375 m², Šibenik

975,000 Euro
  • 375 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Šibensko-Kninska Županija
Grad
Šibenik
Naselje
Grad
Poštanski broj
22000
Površina
375 m²
Broj spratova
3
Opis objekta
Novoizgrađena obiteljska kuća s bazenom blizu Šibenika. Kuća se sastoji od suterena, prizemlja i prvog kata. Suteren ima korisnu površinu 119 m² te se sastoji od hodnika i stepeništa, kupaonice, ljetne kuhinje, dvije ostave, konobe i dodatnih prostorija za spremište. Nadalje, na prizemlju se nalaze dnevni boravak, kuhinja, blagovaonica, WC, ostava te ima izlaz na veliku terasu. U sklopu prizemlja se nalazi i garaža površine 37 m². Korisna površina prizemlja je 191 m². Na prvom katu se nalaze tri spavaće sobe, dvije kupaonice, garderoba, praonica te dvije terase. Površina ove etaže je 123 m². Neto površina objekta je 375 m², a bruto 430 m². Površina parcele na kojoj je objekt izgrađen iznosi 1193 m². Kuća ima postavljen stiropor 10 cm za toplinsku izolaciju, a način grijanja i priprema tople vode je centralno. Podovi su prekriveni kreamičkim pločicama. Unutar objekta je instalirano podno grijanje i dizalica topline te sustav za klimatizaciju. U sklopu se nalazi i bazen površine
32 m² i okućnica sa zelenom površinom. Objekt ima potpunu infrastrukturu (struja, voda, kanalizacija) te pristup asfaltiranom cestom. Pogled se prostire na prekrasno zelenilo i prirodu mjesta, a udaljenost od grada je svega nekoliko kilometara.

Objekt je trenutačno u izgradnji te je u ovoj fazi gradnje cijena 975.000,00 EUR. Pri završetku radova cijena po dogovoru.




ID KOD AGENCIJE: 225
Broj oglasa
32605
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 375 m² Grad Šibenik (BHN19291697)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Šibensko-Kninska Županija, Šibenik, Grad, 22000) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind