Obiteljska kuća sa bazenom blizu Fažane, 220 m², Fažana

870,000 Euro
  • 220 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Istarska Županija
Grad
Fažana
Površina
220 m²
Opis objekta
Otkrijte ekskluzivnu kuću za odmor s 4 zvjezdice, smještenu u mirnom dijelu idilične Fažane, udaljenu samo 1,5 km od prekrasnih plaža u blizini Pule. Ova prostrana nekretnina nudi 220 m² stambenog prostora na parceli od 1.567 m², raspoređenog na tri etaže. Uživajte u 4 spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom, dodatnom gostinjskom WC-om i impresivnom vanjskom kuhinjom. Eksterijer sadrži ograđeni vrt od 1500 m², grijani bazen od 36 m² i raznovrsne sadržaje za zabavu. Ovo je savršeno mjesto za stvaranje nezaboravnih uspomena s obitelji i prijateljima, nudeći kombinaciju privatnosti i blizine prirodnih ljepota.

Unutar kuće s bazenom, interijer je dizajniran s naglaskom na udobnost i funkcionalnost, uključujući dnevni boravak s modernim sadržajima, blagovaonicu za zajedničke obroke i potpuno opremljenu kuhinju. Svaka spavaća soba pruža privatnost s vlastitim kupaonicama za maksimalnu udobnost. Balkoni i prostrani prozori pružaju predivne poglede i povezuju unutrašnji prostor s prirodnim okruženjem, čineći ovaj dom savršenim mjestom za opuštanje i uživanje u zajedničkim trenucima.

Ova prostrana i luksuzno opremljena nekretnina nudi impresivnih 220 m² stambenog prostora smještenih na parceli od 1.567 m². Kuća se proteže kroz tri etaže, pružajući obilje prostora i privatnosti. Sastoji se od četiri spavaće sobe, od kojih svaka ima vlastitu kupaonicu, što osigurava komfor i funkcionalnost za ukućane i goste. Dodatno, objekt uključuje jedan gostinjski WC te dodatni WC uz bazen, osiguravajući praktičnost i udobnost tijekom dnevnih ili večernjih druženja na otvorenom.

Centralno mjesto okupljanja je prostrani dnevni boravak koji se otvara prema vanjskom prostoru, gdje se nalazi grijani bazen dimenzija 9x4 metra, idealan za opuštanje i zabavu. Vanjska kuhinja pruža savršeno mjesto za pripremu jela i uživanje u obrocima na svježem zraku. Nekretnina također nudi raznovrsne sadržaje za zabavu, uključujući prostrane terase za sunčanje, prostore za druženje i opuštanje, te mogućnosti za razne aktivnosti u podrumu, poput igraonice ili teretane.

Objekt također uključuje četiri parkirna mjesta, što je iznimno praktično i dodaje vrijednost nekretnini. Njena struktura, s tri etaže, pruža dovoljno prostora za pohranu ili dodatne aktivnosti. Ova nekretnina predstavlja spoj funkcionalnosti i stila, idealna za one koji traže kvalitetan i udoban životni prostor.

ID KOD AGENCIJE: 77
Broj oglasa
33019
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 220 m² Fažana (BHN40206670)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Istarska Županija, Fažana) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind