Okrug/ Apartmanska kuća prvi red do mora, 150 m², Okrug

720,000 Euro
  • 150 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Splitsko-Dalmatinska Županija
Grad
Okrug
Naselje
Okrug Gornji
Poštanski broj
21223
Površina
150 m²
Opis objekta
SENZACIONALNA PONUDA! Posredujemo u prodaji apartmanske kuće koja se nalazi na osunčanoj južnoj strani Okruga u prvom redu do mora i prekrasne šljunčane plaže. Ova nekretnina se nalazi na parceli od 280m2, a sastoji se od 3 apartmana sa odvojenim ulazima. U suterenu se nalazi apartman koji se sastoji od kuhinje i dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kupaonice i izlaza na prostranu terasu s koje se pruža magičan pogled na more. Na visokom prizemlju se nalazi apartman koji se sastoji od kuhinje, dnevnog boravka, spavaće sobe, kupaonice i hodnika. Iz dnevnog dijela se izlazi na balkon. Vanjskim stubištem se dolazi do apartmana na prvom katu gdje se nalazi dnevni boravak, kuhinja, spavaća soba i kupaonica. Iz dnevnog boravka se izlazi na balkon sa kojeg se također pruža pogled na more. Iza kuće se nalazi prostor gdje se mogu parkirati dva automobila. Posebnost ove nekretnine je ta što postoji mogućnost nadogradnje.
Otok Čiovo odlično je povezan s kopnom zahvaljujući novoizgrađenom mostu, a u neposrednoj blizini nalazi se i Zračna luka Split, grad Trogir i Split.

Ova kuća se nalazi na zaista dobroj lokaciji u prvom redu do kristalno čistog mora stoga ne propustite ovu jedinstvenu priliku, kontaktirajte nas i zakažite obilazak.


Kontakt broj: Nedilija Odak: 00385 98 188 5245
Zoran Matković: 00385 95 383 6721

CIJENA: 720.000,00 €

ID KOD AGENCIJE: 292
Broj oglasa
32590
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 150 m² Okrug Gornji Okrug (BHN14160460)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Splitsko-Dalmatinska Županija, Okrug, Okrug Gornji, 21223) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind