Okrug/ Apartmantska kuća sa prostranom okućnicom, 500 m², Okrug

930,000 Euro
  • 500 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Splitsko-Dalmatinska Županija
Grad
Okrug
Naselje
Okrug Gornji
Poštanski broj
21223
Površina
500 m²
Broj spratova
3
Opis objekta
JEDINSTVENA PRILIKA! Posredujemo u prodaji apartmanske kuće sa prostranom uređenom okućnicom koja se nalazi u Okrugu Gornjem udaljena 250 m od mora i prekrasne plaže. Ova iznimno dobro održavana apartmanska kuća ima stambenu površinu od 500 m2, a nalazi se na parceli od 1072m2. Sastoji se od 6 apartmana koji su kompletno namješteni i opremljeni. Kuća se prostire na 4 etaže. Na prizemlju se nalaze dva apartmana od kojih oba imaju posebne ulaze. Jedan apartman ima površinu od 87 m2, a sastoji se od dnevnog boravka i kuhinje, dvije spavaće sobe i kupaonice, a drugi apartman je studio apartman od 26 m2. Apartmani su povezani unutrašnjim vratima pa se obje stambene jedinice mogu koristiti i kao jedinstveni prostor. Osim apartmana na prizemlju se nalazi i konoba gdje se nalazi centralni bojler za grijanje vode za sve etaže. Vanjskim stubištem se dolazi do prvog kata gdje se nalazi stan površine 108 m2 koji se sastoji od predsoblja, dvije spavaće sobe, kupaonice, hodnika te dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice. Iz dnevnog dijela se izlazi na prostranu terasu od 46 m2 sa koje se pruža očaravajući pogled na more. Na drugom katu se nalaze dva apartmana od kojih se svaki sastoji od dvije spavaće sobe, kupaonice, hodnika, kuhinje i dnevnog boravka. Apartmani imaju terase sa kojih se pruža pogled na more. Svi apartmani su kompletno namješteni, klimatizirani i opremljeni svim uređajima.
Na drugom katu se nalazi stan od 120 m2 u roh bau stanju sa postavljenim svim predviđenim zatvorima i instalacijama, prema izrađenom nacrtu, te izoliranim krovom. Ovaj stan ima loggiu i balkon ukupne kvadrature od 20 m2.
Ispred ove predivne kuće se nalazi prostrana pomno uređena okućnica sa mediteranskim voćkama, roštilj, prostor za uživanje, ostava, te čak dvije garaže. Osim garaže ispred kuće se nalazi prostor za nekoliko vanjskih parkirnih mjesta. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku jer ova je kuća idealna za turistički najam. Nalazi se nekoliko minuta pješice do najpoznatije plaže, te u blizini svih turističkih sadržaja.

Sva dokumentacija je uredna, vlasništvo 1/1.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas putem maila ili telefona.

Kontakt broj: Nedilija Odak: 00385 98 188 5245

Zoran Matković: 00385 95 383 6721

CIJENA: 930.000,00 €


ID KOD AGENCIJE: 293
Broj oglasa
32494
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 500 m² Okrug Gornji Okrug (BHN15193817)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Splitsko-Dalmatinska Županija, Okrug, Okrug Gornji, 21223) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind