Pobri kuća za odmor, 177 m², Opatija

1.200,000 Euro
  • 177 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Primorsko-Goranska Županija
Grad
Opatija
Naselje
Pobri
Poštanski broj
51410
Površina
177 m²
Opis objekta
OPATIJA, POBRI - prekrasna kuću za odmor sa uređenom okućnicom, terenom za badminton i bazenom.

Kuća se sastoji od dvije zasebne jedinice, u suterenu se nalazi stan koji se sastoji od hodnika, kupaonice, kuhinje s dnevnim boravkom i dvije spavaće sobe. Stanu je pripojena i konoba sa WC-om. Sveukupna površina suterena je 75,08m2.

Vanjskim stepeništem dolazimo do prizemlja u kojem je smješten stan koji se sastoji od ulaznog hodnika,hall-a, dnevnog boravka, kuhinje, utility-a, wc-a, dvije kupaonice, tri spavaće sobe, natkrivene terase i terase sveukupne površine 102,18m2 te dodatna kvadratura od 30m2 uređenog potkrovlja.
Dodatno uz stan nalaze se spremište i vešeraj.
U sklopu okućnice imamo uređene terase, igralište za badminton, grijani bazen. U sklopu okućnice je pomoćni objekt u sklopu kojeg se u suterenu nalazi konoba uređena u tradicionalnom primorskom stilu veličine 32 m2 teu prizemlju teretanar veličine 32 m2.
U sklopu okućnice 2 natkrivena parkirna mjesta.
Kuća je u potpunosti adaptirana 2020. godine te su izmijenjene sve instalacije struje i vode, stolarija. U prizemlju je postavljeno podno grijanje u sobama i kupaoni a kroz kuću je provedeno etažno centralno grijanje na kruta goriva. Klima uređaji su postavljeni u svakoj jedinici.Kuća je osmišljena kao kuća za odmor, ali nudi sve mogućnosti za život radi odlične pozicije.


ID KOD AGENCIJE: 5885
Broj oglasa
32460
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 177 m² Pobri Opatija (BHN16617451)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Primorsko-Goranska Županija, Opatija, Pobri, 51410) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind