Prostrana i moderna kuća s bazenom u Štinjanu, 180 m², Pula

780,000 Euro
  • 180 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Istarska Županija
Grad
Pula
Naselje
Štinjan
Poštanski broj
52100
Površina
180 m²
Broj spratova
1
Opis objekta
Ova kuća u Štinjanu vrlo je atraktivna nekretnina, posebno za one koji traže obiteljsku kuću ili investiciju u turističke svrhe. Stambena površina od 180m² raspoređena na dva kata, s moderno opremljenim interijerom, četiri spavaće sobe (od kojih jedna ima vlastitu kupaonicu), te dodatnim sadržajima poput prostrane terase i vešeraja, pruža iznimnu udobnost i funkcionalnost.
Vanjski prostor vile, s privatnim bazenom, sunčalištem, stilski uređenom konobom i kaminom, dodaje vrijednost objektu te stvara idealno mjesto za opuštanje i druženje. Činjenica da je kuća već kategorizirana s 4 zvjezdice i da se uspješno iznajmljuje u turističke svrhe može biti privlačna za potencijalne investitore.
Blizina plaže, samo 900 metara hoda, s raznovrsnim rekreacijskim sadržajima i beach barovima te blizina zračne luke Pula (5 km), čine ovu nekretninu još poželjnijom, kako za stalno stanovanje tako i za iznajmljivanje tijekom turističke sezone.

ID KOD AGENCIJE: 70
Broj oglasa
33025
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 180 m² Štinjan Pula (BHN16898225)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Istarska Županija, Pula, Štinjan, 52100) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind