Renovirana i namještena kuća Rječica, 216 m2, #13621, 216 m², Sarajevo – Novi grad

370,000 KM
  • 216 m²3
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Bosna i Hercegovina
Regija
Federacija Bosne i Hercegovine
Grad
Sarajevo – Novi grad
Naselje
Rečica
Površina
216 m²
Broj soba
3
Opis objekta
Kuća površine 216 m2 u osnovi 72 m2 + garaža 60 m2 nalazi se na parceli površine 1111 m2. Sasatoji se iz tri etaže.

I etaža je prizemlje i sastoji se od predulaza (terase), ljetnje kuhinje, hodnika, kupatila, dvije ostave, dnevnog boravka, trpezarije i kuhinje. Vanjska i unutrašnja stolarija su drvene. Pod je parket i keramika. Grijanje je centralno, vlastiita kotlovnica na ugalj. Posjeduje i klima uredjaj.

II etaža je sprat sastoji se iz hodnika sa izlazom na balkon, tri spavaće sobe i kupatilo. Vanjska i unutrašnja stolarija su drvene. Pod je laminat i keramika. Sprat posjeduje klima uredjaj. Unutrašnje stepenice vode na III etažu.

III etaža je II sprat i sastoji se od velikog dnevnog boravka open space, balkona i toaleta. Vanjska stolarija je PVC, unutrašnja stolarija je drvena. Pod je laminat i keramika. Kuća je kompletno renovirana 2019. godine, tom prilikom su uradjeni krov i fasada (uradjena je izolacija 10 cm). Kuća je pokrivena video nadzorom i sigurnosnim alarmnim sistemom. Prodaje se kompletno namještena sa svim stvarima. Kanalizacija je septička jama a voda je gradska. Prilaz kući je asfaltiran. Parcela se graniči sa potokom.

ID KOD AGENCIJE: #13621
Broj oglasa
33356
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 216 m² Rečica Sarajevo – Novi grad (BHN34962460)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Bosna i Hercegovina, Federacija Bosne i Hercegovine, Sarajevo – Novi grad, Rečica) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind