Rijeka, Trsat kuća sa prekrasnim pogledom roh bau, 417 m², Rijeka

1.800,000 Euro
  • 417 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Primorsko-Goranska Županija
Grad
Rijeka
Naselje
Trsat
Poštanski broj
51000
Površina
417 m²
Broj spratova
3
Opis objekta
Prodajemo kuću u roh bau, u naljepšoj ulici u Rijeci. Kuća se sastoji od prizemlja u kojoj je završena garaža i teretana te se nalazi wc.
Iznad se nalaze još tri etaže koje su u roh bau fazi izgradnje a sastoje se od dva dvoetažna stana na prvom i drugom katu i jednog prostranog stana na zadnjoj etaži. Svaki dvoetažni stan se sastoji od 3 sobe i kupaonice na donjem katu i ogromnog dnevnog boravka i kuhinje s blagovaonicom na gornjem katu. Velike staklene stijene omogućuju izlazak na ogromni balkon oko cijelog stana. Na zadnjem katu se nalazi prostrani 2 sobni stan sa dnevnim i blagovaonom, kupaonom i mali wc te veliki balkon. Sa svih balkona se pruža neponovljivi pogled ne samo na luku ,centar Rijeke, cijeli Kvarner nego i na Trsatsku gradinu i Marijansko svetište.
Kuća se nalazi na atraktivnoj mirnoj lokaciji sa neponovljivim pogledom. Stanovi su u fazi etažiranja a moguće je kupiti i stanove pojedinačno.
Stanovi su veličine 130 m2.

ID KOD AGENCIJE: 5608
Broj oglasa
32299
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 417 m² Trsat Rijeka (BHN58845520)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Primorsko-Goranska Županija, Rijeka, Trsat, 51000) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind