Selce, predivna kuća u centru mjesta sa garažom, 140 m², Crikvenica

395,000 Euro
  • 140 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Primorsko-Goranska Županija
Grad
Crikvenica
Naselje
Selce
Poštanski broj
51260
Površina
140 m²
Broj spratova
2
Opis objekta
Na prodaju je kuća smještena u centru naselja Selce pored Crikvenice. Ova stara, ali šarmantna kuća izgrađena je otprilike 1940. godine, s detaljima koji odišu prošlim vremenima. Posljednja renovacija provedena je 2019. godine, pružajući modernu udobnost unutar tradicionalnog okruženja.
U prizemlju kuće nalazi se konoba s kupaonicom i dva spremišta, dok se na prvom katu prostire dnevni boravak, kupaonica i kuhinja. Na drugom katu nalaze se dvije spavaće sobe, te balkon koji nudi djelomičan pogled na more.
Osim same kuće, uključena je i parcela od 79 m2 vrta, idealna za uživanje na otvorenom prostoru. Dodatno, u sklopu prodaje, nalazi se i garaža udaljena oko 200 metara od kuće, pružajući praktično rješenje za parkiranje vozila.
Ova kuća nudi idealnu kombinaciju tradicionalnog i modernog života, te pruža priliku za uživanje u autentičnom mediteranskom ambijentu s blizinom mora i svih sadržaja koje nudi centar naselja Selce. Odlična prilika za investiciju te svakako nekretnina vrijedna Vaše pažnje.

ID KOD AGENCIJE: 5623
Broj oglasa
32279
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 140 m² Selce Crikvenica (BHN61250105)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Primorsko-Goranska Županija, Crikvenica, Selce, 51260) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind