Stambeni objekat novogradnja Mejtaš, 365 m2, 365 m², Sarajevo – Centar

1 KM
  • 365 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Bosna i Hercegovina
Regija
Federacija Bosne i Hercegovine
Grad
Sarajevo – Centar
Naselje
Mejtaš
Površina
365 m²
Broj spratova
2
Opis objekta
Kuća je u osnovi 100 m2, ukupna povrsina zemljista je 360 m2 a povrsina same baste je 260 m2. Objekat je u cijelosti cca 290 m2 + 75 m2 krovne terase koja se nalazi na petoj etazi. Objekat se sastoji od suterena, prizemlja, dva sprata i krovne terase. Suteren izlazi direktno u bastu. Suteren se sastoji od dnevnog boravka sa kuhinjom i velikim portalom prema basti, trepezarije, iz trepezarije je ulaz u kotlovnicu, hodnik te prostor za lift. Razvedene su instalacije za dvije vrste grijanja, plin i cvrsto gorivo, postoje dva dimljaka. U suterenu se takodjer nalaze kupatilo i veseraj. Izlaz iz trepezarije stepenicama na prizemlje. U suterenu je postavljeno podno grijanje. Razvedene su instalacije za radijatore. Postoji mogucnost i solarnog napajanja. Svi elektro i vodovodni prikljucci su razvedeni. Takodjer je postavljen i video nadzor kao i alarm. Ugradbeni centralni usisivac razveden je u cijeloj kuci. Na prizemlju ce se nalaziti spavaca soba sa balkonom, kupatilom i gardarobom, mali wc te prostor za lift.

Na prvom i drugom spratu nalaze se dvije male garsonjere sa kupatilom, kuhinjom i jednom prostorijom sa balkonom. Postoji mogucnost izmjene. Orjentacija je jug i istok, tako da je u toku dana osuncano.

Na petoj etazi se nalazi krovna terasa povrsine 75 m2 sa otvorenim pogledom.

U dvoristu kuce se nalazi i bunar. Garaza se nalazi u prizemlju i ima ulaz direktno u bastu. Po zelji kupca moguce je napraviti i jos parking mjesta.Jedan ulaz iz garaze je direktno u kucu a drugi je sa ulice.

Objekat ima sve potrebne dozvole kao i dokumentaciju.

ID KOD AGENCIJE: 13576
Broj oglasa
33484
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 365 m² Mejtaš Sarajevo – Centar (BHN12723738)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Bosna i Hercegovina, Federacija Bosne i Hercegovine, Sarajevo – Centar, Mejtaš) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind