TOP KUĆA U IZGRADNJI s pogledom na more, 303 m², Kaštelir-Labinci

1.650,000 Euro
  • 303 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Istarska Županija
Grad
Kaštelir-Labinci
Poštanski broj
52464
Površina
303 m²
Broj spratova
1
Opis objekta
Na mirnoj uzvisini, gdje se pogled pušta ka beskonačnom plavetnilu mora, niče kuća koja obećava postati više od doma – postaje utočište za dušu.

U okrilju naselja, koje je kao iz bajke, okruženo vinogradima čiji se zreli grozdovi njihaju na povjetarcu i maslinicima gdje se srebrne listove maslina igraju s osunčanim danima, stoji ova moderna kuća u izgradnji, dizajnirana da harmonično spaja moderno i tradicionalno.

Zidovi ove kuće ispričat će priče isklesane iz najfinijeg kamena, dok će drveni elementi unijeti toplinu i domaći osjećaj. Prostrani prozori i staklene stijene otvaraju se prema moru, omogućujući da svaka prostorija diše s pejzažem koji se mijenja od zore do sumraka.

Kroz arhitektonsku vizuru, vidljivi su dodiri suvremenog dizajna s klasičnim elementima koji obećavaju udobnost i funkcionalnost. Kuća je zamišljena kao mjesto gdje se unutarnji prostori fluidno stapaju s vanjskim, gdje terase postaju produžetak dnevne sobe, a sve to pod budnim okom maslina koje su neizostavan simbol ovog kraja.

Zamislite jutra na terasi s pogledom na mirno more dok ispijate kavu, miris maslina i mora u zraku, dok popodneva provodite u hladovini maslinovog vrta ili šetajući se među vinogradima.

Ova kuća jest mjesto gdje će svaki dan biti ispunjen mirisom mora, zvukom cvrkuta i susretima s prirodom. Ne samo kuća, već san koji se ostvaruje, dom gdje svaki kutak priča svoju priču.


Projekt je u rukama iskusnog investitora poznatog po gradnji visokokvalitetnih nekretnina. S ponosom će vam pokazati primjere svojih dosadašnjih uspješnih projekata. Naš tim će vas podržati na svakom koraku procesa kupnje.
Za sve koji cijene mir, privatnost i kvalitetu. Kontaktirajte nas za više informacija i saznajte kako možete postati dio ove predivne priče.


Što se tiče infrastrukture, lokacija je idealna - sve je nadohvat ruke, od trgovačkog centra do restorana, što omogućuje udoban i praktičan svakodnevni život.

ID KOD AGENCIJE: 87
Broj oglasa
33010
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 303 m² Kaštelir-Labinci (BHN14760054)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Istarska Županija, Kaštelir-Labinci, 52464) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind