Uselite još ovu sezonu - prekrasna prizemnica u prirodi, 125 m², Svetvinčenat

625,000 Euro
  • 125 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Istarska Županija
Grad
Svetvinčenat
Poštanski broj
52342
Površina
125 m²
Opis objekta
Kompletni završetak kuće planiran je za 06/2024.

Otkrijte ekskluzivno naselje modernih vila, smještenih u idiličnom prirodnom okruženju, koje predstavlja savršenu simbiozu luksuza, privatnosti i povezanosti s prirodom, naglašavajući kvalitetan životni stil. U ovom naselju prodaje se atraktivna prizemnica s 125 m² stambenog prostora i 930 m² zemljišta, idealna za one koji traže funkcionalnost i eleganciju.
Nekretnina sadrži tri spavaće sobe, uključujući master sobu s privatnom kupaonicom i garderobom, dok dvije dodatne sobe imaju zajedničku kupaonicu, plus dodatnu kupaonicu i toalet za goste, pružajući optimalan prostor za život i privatnost. Prostrana kuhinja s modernim otokom savršeno se spaja s dnevnim boravkom i blagovaonicom, čime se stvara otvoreni i svijetli prostor obasjan prirodnim svjetlom. Radni prostor sa ugradbenim ormarom, smješten u središtu kuće, zajedno s tehničkom prostorijom za rublje, osigurava funkcionalnost i organiziranost.
Vanjski prostor obuhvaća prostranu terasu s pergolom i veliki vrt, idealne za opuštanje i druženje, dok bazen dimenzija 9x3 metra dodaje element luksuza i privlačnosti. S predviđenim završetkom izgradnje u posljednjem kvartalu 2024., ova kuća predstavlja izvrsnu priliku za investiciju u novu gradnju, kombinirajući udobnost modernog življenja s bliskošću prirode.

Ova vila nudi kvalitetu s filtriranom i omekšanom vodom, kuhinjom opremljenom s naprednim uređajima poput hladnjaka s ledomatom, vinotekom, indukcijskom pločom te mikrovalnom i pećnicom. Interijer krasi raskošna dizajnerska rasvjeta, Vimar prekidači, ručno izrađeni namještaj od kvalitetnog drva, dok je sustav grijanja i hlađenja visoko efikasan zahvaljujući Viessmann toplinskoj pumpi i Mitsubishi klima uređajima. Bazen s hidromasažom i slanom vodom te elegancija interijera (dizajn poznate akademske umjetnice) i eksterijera dodatno ističu ekskluzivnost vile.

ID KOD AGENCIJE: 67
Broj oglasa
33028
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja kuća 125 m² Svetvinčenat (BHN10215279)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Istarska Županija, Svetvinčenat, 52342) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind