Crikvenica, poslovni prostor na odličnoj lokaciji, 400 m², Prodaja, Crikvenica

750,000 Euro
  • 400 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Primorsko-Goranska Županija
Grad
Crikvenica
Naselje
Crikvenica
Poštanski broj
51260
Broj spratova
2
Površina
400 m²
Opis objekta
U srcu Crikvenice, na izvanrednoj lokaciji iznad jedne od najpoznatijih plaža, nalazi se ovaj impresivni poslovni prostor, idealan za različite poslovne prilike. Prostire se na nekoliko etaža, pružajući raznolikost prostora i mogućnosti.
Prizemlje poslovnog prostora očarava svojom prostranošću i elegancijom. Ovdje se nalazi prostrani šank, dvije sale za sjedenje, kuhinja opremljena za poslovanje, te ugodan office prostor. Posebno treba istaknuti natkrivene i nenatkrivene terase koje omogućavaju gostima da uživaju u spektakularnom pogledu dok uživaju u hrani ili piću.
Suteren prostora nudi dodatni prostor za poslovanje ili priliku za kreativno uređenje. Sastoji se od stubišta i sanitarnog čvora, a njegova funkcionalnost može se prilagoditi potrebama budućeg vlasnika.
Drugi dio poslovnog prostora čini spremište, praonica i kotlovnica, pružajući praktičnost i dodatni prostor za skladištenje ili održavanje.
Ovaj poslovni prostor ističe se svojim pristupom s dvije strane, što olakšava pristup gostima i povećava dostupnost. Njegova izvanredna lokacija čini ga atraktivnim ne samo za sezonski rad, već i za cjelogodišnje poslovanje.
S kombinacijom impresivnih karakteristika, fleksibilnog prostornog aranžmana i neprocjenjive lokacije, ovaj poslovni prostor predstavlja izvanrednu priliku za uspješno poslovanje u Crikvenici.








ID KOD AGENCIJE: 5720
Broj oglasa
32207
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja Poslovni prostori 400 m² Crikvenica Crikvenica (BHN14151185)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Primorsko-Goranska Županija, Crikvenica, Crikvenica, 51260) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind