PANSION U ULICI ČOBANIJA/ CENTAR, 243 m2, #10842, 243 m², Prodaja, Sarajevo – Centar

1 KM
  • 243 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Bosna i Hercegovina
Regija
Federacija Bosne i Hercegovine
Grad
Sarajevo – Centar
Naselje
Čobanija
Površina
243 m²
Opis objekta
Pansion je površine 243 m2, a posjeduje cca 450 m2 - 500 m2 korisne površine. Sastoji se od IV etaže i to od prizemlja, visokog prizemlja, prvog sprata i mansarde.
Prizemlje se sastoji iz manjeg poslovnog prostora. Visokog prizemlje se sastoji iz 3 (tri) dvokrevetne sobe, prostorije za centralno i plinsko grijanje, mini čajne kuhinje i recepcije. Prvi sprat se sastoji iz 5 (pet) dvokrevetnih soba, ostave sa velikom kuhinjom, 2 (dva) velika dnevna boravka, 2 (dva) zasebna wc-a i terase. Mansarda se sastoji iz 3 (tri) dvokrevetne sobe i terase.
Sve navedene prostorije - sobe posjeduju kupatilo i wc sa telefonom koji je povezan sa recepcijom, tv prijemnik, telefon, internet kao i klima uređaje.
Uz manje adaptacije objekat se veoma brzo može dovesti u funciju i izvršiti promjena namjene. Objekat se nalazi na odličnoj lokaciji, odakle se za kratko vrijeme može doći do starog dijla grada, kulturnog-sportskog centra Skenderije, Narodnog pozorišta kao i do mnogih kulturnih, ugostiteljskih i znamenitih dijelova grada Sarajeva.

ID KOD AGENCIJE: 10842
Broj oglasa
33495
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja Poslovni prostori 243 m² Čobanija Sarajevo – Centar (BHN13593778)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Bosna i Hercegovina, Federacija Bosne i Hercegovine, Sarajevo – Centar, Čobanija) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind