Četverosoban renoviran stan Centar, 122 m2, 122 m², Sarajevo – Centar

628,300 KM
  • 122 m²3
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Bosna i Hercegovina
Regija
Federacija Bosne i Hercegovine
Grad
Sarajevo – Centar
Naselje
Centar
Površina
122 m²
Broj soba
3
Sprat
1
Opis objekta
Stan je površine 122 m2 i nalazi se na I spratu stambene zgrade bez lifta a koja ima ukupno III sprata. Po strukturi je četverosoban.
Sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, većeg kupatila, tri spavaće sobe i manjeg kupatila. Iz kuhinje postoje balkonska vrata, za čiju gradnju u površini od 16 m2 postoji urbanističa dozvola te se čeka građevinska dozvola. Stan je kompletno renoviran 2017. godine, pri čemu su zamijenjene sve vodovodne i elektro instalacije. Visina plafona je 3.20 m. Pod je hrastov parket i keramika, ispod kojih je postavljen nov estrih. Vanjska stolarija je PVC sa vanjskim žaluzinama. Unutrašnja stolarija je drvena, reparirana. Ulazna vrata su blindirana. Grijanje je etažno plinsko, a postoji i alternativa kamina na pelet. Stan je dvostrano orijentisan (jug - sjever). Također, u stanu su prilikom renoviranja u podu provedene sve instalacije za adaptiranje stomatološke ordinacije. Stan se može, zbog svoje veličine i pozicije, vrlo lako pretvotiti u dvije stambene jedinice. Stan posjeduje vlastiti vodomjer. U sklopu dvorišta zgrade je parking mjesto, ograđeno rampom. Stan se nalazi na veoma atraktivnoj lokaciji, preko puta Druge gimnazije. Stan se, kada je u pitanju najam izdaje namješten i nalazi na veoma atraktivnoj lokaciji, preko puta Druge gimnazije.

ID KOD AGENCIJE: 11310
Broj oglasa
33535
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja stanova Sarajevo – Centar Centar 122 m² 3-soban (BHN31445762)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Bosna i Hercegovina, Federacija Bosne i Hercegovine, Sarajevo – Centar, Centar) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind