Četverosoban stan u novogradnji Ilidža Residence, 98m2, 93 m², Ilidža

1 KM
  • 93 m²3
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Bosna i Hercegovina
Regija
Federacija Bosne i Hercegovine
Grad
Ilidža
Naselje
Otes
Površina
93 m²
Broj soba
3
Sprat
5
Opis objekta
“MY SPACE” Agencija za nekretnine oglašava prodaju četverosobnog stana u okviru stambenog objekta Ilidža Residence, opština Ilidža, naselje Otes, u ulici Spomenik.



Stan koji vam predstavljamo nosi oznaku A9 površine 98,30 m2 i dostupan je na 5 spratu stambene zgrade. Po strukturi je četverosoban.

Sastoji se iz hola, hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje, master spavaće sobe sa kupatilom, kupatila, druge spavaće sobe, treće spavaće sobe, lođe i ekonomata. Orijentacija stana je sjeverozapad-jugozapad.

Cijena stana na 5. spratu 379.536 KM sa PDV-om



✅ 137 stambenih jedinica
✅ dvije lamele
✅ visok standard gradnje
✅ grijanje i hlađenje toplotne pumpe
✅ kreditiranje putem ASA banke
✅ rok za završetak radova 06.2024. godine



Sve informacije možete dobiti na slijedeće brojeve telefona:
+387 62 599 172
+387 66 499 822
www.nekretnine-myspace.com

MY SPACE d.o.o.
Registarski broj posrednika 02/2022
Mis Irbina br. 22
71000 Sarajevo



Detaljno:

Lokacija objekta je na adresi „Spomenik bb„ Ilidža, naselje Otes. Stambenu zgradu sa stanovima različitih struktura, na 8 etaža, sačinjavaju četverosobni, trosobni i dvosobni stanovi od 38 – 106 metara kvadratnih sa ukupno 137 stambenih jedinica visokih standarda.



Sastoji se iz dvije lamele (A i B) međusobno povezane, ali sa dva potpuno odvojena ulaza sa odvojenim komunikacionim stepeništem i sa po dva brza neovisna lifta.



Uz kvalitet konstrukcije i materijala, glavni kvalitet ovog objekta je u funkcionalnosti i prostornom rasporedu stanova!



Grijanje i hlađenje u objektu je putem toplotnih pumpi i invertera (split sistema) potpuno neovisno od bilo koga i upravljivo daljinski putem WIFI. Cijena ukjucuje i trofazni elektro priključak snage 6,7 do 10 kW.



Rok za završetak radova je 06.2024. godine.



Dobro došli u Ilidža Residence.



Stambeni objekat smješten u srcu Ilidže, poznate oaze mira. Ova moderna zgrada pruža sve što je potrebno za ugodan i funkcionalan porodični život, kao i bezbrižno odrastanje djece.



Ilidža Residence je stambeni objekat modernog izgleda sa savremenim dizajnom i visokokvalitetnim materijalima. Projekat se temelji na luksuznoj arhitekturi i prostranim stanovima koji pružaju poseban doživljaj lagodnog života.



Pažljivo planiranje obezbjeđuje maksimalnu osvijetljenost svake pojedinačne prostorije u stanovima. Posebno je atraktivna dnevna zona – projektovana tako da kuhinja, trpezarija, dnevni boravak i terasa čine jednu cjelinu.



Ilidža Residence se nalazi u ulici Spomenik bb, koja je na optimalnoj udaljenosti od svih relevantnih tačaka i najvažnijih saobraćajnica. U blizini se nalaze aerodrom, planina Igman i Bjelašnica, izletište Vrelo Bosne, Stojčevac, shopping centar “Ilidža City Mall” i druge atrakcije.

Kompleks sačinjavaju dvije lamele (A i B) sa zasebnim ulazima i vertikalnim komunikacijama. Pored porodičnog stanovanja, Ilidža Residence je idealno mjesto za investicionu kupovinu. Stambeni objekat je izgrađen na osam etaža i posjeduje tri poslovna prostora. Mogućnost kupovine parking mjesta na parteru i prizemlju objekta, ali i u podzemnoj garaži!

ID KOD AGENCIJE: 88
Broj oglasa
33222
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja stanova Ilidža Otes 93 m² 3-soban (BHN20991828)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Bosna i Hercegovina, Federacija Bosne i Hercegovine, Ilidža, Otes) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind