Crikvenica, dvosobni stan na vrhunskoj lokaciji sa parkingom, 50 m², Crikvenica

249,000 Euro
  • 50 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Primorsko-Goranska Županija
Grad
Crikvenica
Naselje
Crikvenica
Poštanski broj
51260
Površina
50 m²
Sprat
2
Opis objekta
Prodaje se stan površine 50 m² smješten u elitnom kvartu Duga u Crikvenici. Ovaj stan nudi savršen spoj udobnosti i funkcionalnosti te je idealan za obitelj ili kao investicija za turistički najam. Sastoji se od hodnika koji vodi do dvije spavaće sobe, kupaonice, potpuno opremljene kuhinje s blagovaonom i svijetlog dnevnog boravka. Iz dnevnog boravka se izlazi na loggiu s koje se pruža predivan pogled na more, savršen za opuštanje i uživanje u zalascima sunca.
Stan također ima manje spremište, pružajući dodatni prostor za pohranu stvari. Uz stan dolazi i jedno parking mjesto u vlasništvu, što je izuzetna prednost s obzirom na lokaciju. Stan je odličnog rasporeda, maksimalno je iskorišten svaki kvadratni metar.
Smješten je u neposrednoj blizini trgovačkog centra i glavne gradske plaže te omogućava brz i lagan pristup svim potrebnim sadržajima. Ovaj stan pruža izvanrednu priliku za ugodan život u jednom od najpoželjnijih dijelova Crikvenice. Ne propustite priliku za kupnju nekretnine koja nudi sve što vam je potrebno za kvalitetan život ili uspješan turistički najam.

ID KOD AGENCIJE: 5793
Broj oglasa
32159
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja stanova Crikvenica Crikvenica 50 m² -soban (BHN31510451)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Primorsko-Goranska Županija, Crikvenica, Crikvenica, 51260) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind