Crikvenica, dvosobni stan sa parkingom na mirnoj lokaciji, 105 m², Crikvenica

260,000 Euro
  • 105 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Primorsko-Goranska Županija
Grad
Crikvenica
Naselje
Crikvenica
Poštanski broj
51260
Površina
105 m²
Sprat
2
Opis objekta
Na prodaju je izuzetan stan smješten na drugome katu četverostambene kuće koja se sastoji od prizemlja, dva kata i potkrovlja. Stan pruža savršen spoj privatnosti i predivnog pogleda na more i Kvarner. Prostrana nekretnina nudi jedinstveno iskustvo prostranstva i udobnosti, ističući se kao izuzetna prilika za one koji traže udoban dom s prekrasnim pogledom.

Stan ima dvije prostrane spavaće sobe, što ga čini idealnim za obiteljski život ili udoban prostor za goste. Hodnik povezuje različite dijelove stana, čime se postiže maksimalna funkcionalnost.

Tri kupaonice pridonose udobnosti stanovanja, omogućavajući praktičnost i privatnost za sve članove kućanstva. Veliki balkon, dostupan iz dnevnog boravka, pruža spektakularan otvoreni pogled na more i okolinu, stvarajući savršen prostor za uživanje u svježem zraku i prekrasnim pejzažima.

Uz stan dolazi i privatno parkirno mjesto, čime se osigurava praktičnost i lakoća svakodnevnog života. Ova nekretnina predstavlja iznimnu priliku za one koji cijene udobnost, funkcionalnost i prekrasan pogled na more. Ne propustite priliku postati vlasnikom ovog očaravajućeg stana smještenog na lijepoj i mirnoj lokaciji.

ID KOD AGENCIJE: 5586
Broj oglasa
32317
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja stanova Crikvenica Crikvenica 105 m² -soban (BHN63314901)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Primorsko-Goranska Županija, Crikvenica, Crikvenica, 51260) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind