Dramalj penthouse sa garažom i zasebnim apartmanom, 234 m², Crikvenica

789,000 Euro
  • 234 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Primorsko-Goranska Županija
Grad
Crikvenica
Naselje
Dramalj
Poštanski broj
51260
Površina
234 m²
Sprat
2
Opis objekta
Prodaje se moderan penthouse smješten u stambenoj zgradi u kojoj su samo 3 stana, a nalazi se na kraju slijepe ulice, što garantira mir i odmor u ljetnim mjesecima. Udaljenost do mora je svega 300m.
Prema ulazu u zgradu, penthouse je smješten na prvome katu, a sastoji se od ulaznog stepeništa, hodnika, 3 spavaće sobe, dvije kupaonice, prostranog dnevnog boravka kuhinje i blagavaonice te velike loggia. Sa loggie, natkrivenim stepeništem se dolazi na vrh na kojoj je smještena krovnu terasu sa koje se pruža panoramski pogled na more.
Krovna terasa se kompletno namješta sa kuhinjom velikim stolom ,jacuzzijem te pergotendom i dobiva se prekrasni stambeni prostor.

U vlasništvu stana a je i garaža od 40m2 koja se nalazi u suterenu zgrade, dok je pokraj ulaza u penthouse okućnica na koju je moguće parkirati još par automobila.Uz garažu je i dodatni apartman jednosobni sa dnevnim boravkom,potpuno opremljen.


ID KOD AGENCIJE: 5833
Broj oglasa
32230
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja stanova Crikvenica Dramalj 234 m² -soban (BHN20077178)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Primorsko-Goranska Županija, Crikvenica, Dramalj, 51260) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind