Kantrida, ekskluzivni penthouse , bazen , garaža , novogradnja, 133 m², Rijeka

1.000,000 Euro
  • 133 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Primorsko-Goranska Županija
Grad
Rijeka
Naselje
Kantrida
Poštanski broj
51000
Površina
133 m²
Sprat
2
Opis objekta
Luksuzni penthouse na 2. katu s privatnim bazenom na krovnoj terasi i garažom u urbanoj vili na Kantridi s Pogledom na more i Opatiju, na mirnoj i skrovitoj lokaciji sa velikom privatnošću. Stan čine dnevni dio cca 40 m2+ veliki balokon od 10m2, dvije spavaće sobe sa svojom kupaonom, utility, hodnik, 2 wc-a i terasa od 29 m2. Stan ima svoju krovnu terasu s bazenom i direktnim pristupom iz stana te garažu u prizemlju sa dva parkirna mjesta i veliko spremište. Vrhunska, renomirana oprema i najnovija tehnologija građenja odlike su ove jedinstvene nekretnine koja odiše luksuzom, komforom i udobnošću (ugrađuju se klizne stijene, prozori i vrata najboljih svjetskih brendova, najnoviji sustavi grijanja i hlađenja, upravljanje na daljinu, pametni stanovi, renomirane sanitarije, podne i zidne obloge....). JEDINSTVENA PRILIKA ZA KUPNJU LUKSUZNOG STANA NA TOP LOKACIJI. Čisto vlasništvo i uredni papiri gradnje. Planirani završetak gradnje i useljenje sredinom 2025. godine.

Poštovani klijenti, posrednička naknada naplaćuje se sukladno cijeniku i pravilniku poslovanja tvrtke posrednika Sretni Stanovi d.o.o.

ID KOD AGENCIJE: 6866
Broj oglasa
32637
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja stanova Rijeka Kantrida 133 m² -soban (BHN21409980)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Primorsko-Goranska Županija, Rijeka, Kantrida, 51000) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind