MAKARSKA, NOVOGRADNJA, PREDIVAN 2S + DB STAN S JACUZZIJEM I POGLEDOM, 74 m², Makarska

283,408 Euro
  • 74 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Splitsko-Dalmatinska Županija
Grad
Makarska
Poštanski broj
21300
Površina
74 m²
Opis objekta
Prodaje se predivan stan u luksuznom komplesku s očaravajućim pogledom na more. Projekt se sastoji od 3 luksuzno dizajnirane zgrade, a u svakoj se nalazi po 40 stanova, a sam projekt je zamišljen kao zelena oaza koja stanarima omogućuje visoku kvalitetu života i mir. Sam kompleks će imati dva bazena od 16 metara, spa centar, dječije igralište i kafić samo za stanare. Oko samog kompleksa biti će posađena stabla borova i maslina. Arhitektonska rješenje i dizajn prostora su zamišljeni po najvišim standardima kvalitete, ali ne samo da bi doprinjeli luksuznom životu već i očuvanju prirode. Projekt je osmišljen kao visoko luksuzana urbana cjelina koja jamči vrhunsku kvalitetu gradnje uz uporabu najkvalitetnijih materijala te suvremene i luksuzne opreme (vrhunska toplinska, hidro i zvučna izolacije, ugradnja protuprovalnih vrata, aluminijske stolarije s električnim podizačima roleta, staklene ograde na balkonima, kameni pod na stepeništu i inox ograda, klima uređaj u svakoj sobi, sat tv i internet priključak, visoko kvalitetna keramika s podnim grijanjem u kupaonicama koje će biti u potpunosti opremljene).
Sam stan se sastoji od hodnika, kuponice, wc-a, dnevnog boravka, kuhinje s blagovaono i trpezarijom, dviju soba, terase (natkriveni i nenatkriveni dio), lođe i vrta. PPlanirani početak izgradnje je u listopadu, očekivani završetak je prosinac 2026. godine. Papiri vlasništva i gradnje su uredni.

Garažno parkirno mjesto nije uključeno u cijenu stana, te je cijena istog na -1 etaži 25.000,00, a na -2 etaži 22.500,00 EUR-a







ID KOD AGENCIJE: 7019
Broj oglasa
34043
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja stanova Makarska 74 m² -soban (BHN65089954)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Splitsko-Dalmatinska Županija, Makarska, 21300) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind