NOVOGRADNJA, SUKOŠANE, PRVI RED DO MORA, PREDIVAN 1S + DB STAN S VELIKIM VRTOM, 58 m², Sukošan

249,000 Euro
  • 58 m²8
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Zadarska Županija
Grad
Sukošan
Poštanski broj
23206
Površina
58 m²
Broj soba
8
Opis objekta
Prodaje se predivan stan, prvi red do mora u mjestu Sukošane. Sukošan je slikovito mjesto smješteno na obali Jadranskog mora, nedaleko od grada Zadra u Hrvatskoj. Poznato je po svojoj prekrasnoj prirodnoj ljepoti, s dugim pješčanim plažama i kristalno čistim morem. Osim što je popularno turističko odredište, Sukošan je i poznat po svojoj marini, koja je jedna od najvećih na Jadranu te privlači brojne nautičare.

Stan će se nalaziti u izvrsnoj novogradnji, koja će biti izgrađena prema zadnjim standardima gradnje. Zgrada će imati lift, stolarija će biti PVC sa 6 komora, troslojna stakla s električnim roletama i komarnicima, ulazna vrata će biti protupožarna i protuprovalna, unutarnje, u wc-ima će biti postavljeno podno grijanje, a u svakoj spavaćoj sobi, te dnevnom boravku će biti postavljena po jedna klima. Zgrada će također imati bazen za zajedničko korištenje, a na balkonima će biti izveden priključak za hidromasažnu kadu.

Sam stan se sastoji od hodnika, kupaonice, kuhinje s blagovanom i dnevnim boravkom, sobe, te prostranog vrta. Stan ima bruto površinu 192,88 m2. Uz stan se kupuje garažno mjesto. Predviđeni završetak gradnje je prosinac 2025. godine. Svi papiri vlasništva i građenja su uredni.

ID KOD AGENCIJE: 7030
Broj oglasa
34093
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja stanova Sukošan 58 m² 8-soban (BHN55507359)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Zadarska Županija, Sukošan, 23206) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind