Okrug Gornji/Namješten trosoban stan na dobroj lokaciji, 130 m², Okrug

330,000 Euro
  • 130 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Splitsko-Dalmatinska Županija
Grad
Okrug
Naselje
Okrug Gornji
Poštanski broj
21223
Površina
130 m²
Opis objekta
SENZACIONALNA PONUDA! Posredujemo u prodaji kompletno namještenog prostranog stana koji se nalazi u Okrugu Gornjem na otoku Čiovu u prizemlju stambene zgrade koja se sastoji od dva kata. Ovaj prostrani stan ima stambenu površinu od 130 m2 zajedno sa terasom. Stan se sastoji od prostranog dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice, tri spavaće sobe, kupaonice, WC-a i hodnika. Iz dnevnog boravka se izlazi na terasu koja je površine 30 m2. Na prostranoj terasi koja je zatvorena staklenim stijenama smještena je prostorija za druženje i odmaranje. U prostoriji se nalazi i kamin koji nam zimi daje posebni ugođaj. Ovaj stan je u prizemlju je ujedno i najprostraniji stan u zgradi uređen kvalitetnim namještajem. U uređenju je korišten vrhunski kamen Travertino. Fasada zgrade je obložena prirodnim kamenom, a na stepenište koje povezuje sve katove kuće je postavljen granit. Stan je kompletno klimatiziran, jako dobro očuvan i opremljen s namještajem te je odmah useljiv. Stanu pripada i garažno parkirno mjesto koje je u cijeni.
Ovaj stan je idealan kao investicija jer se nalazi na jako dobroj lokaciji blizu svih turističkih sadržaja, nekoliko minuta pješice udaljen od mora i prekrasne šljunčane plaže, te cca 2 km udaljen od samog centra Trogira. Udaljenost od zračne luke Split je 7 km.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku te zakažite obilazak!

CIJENA: 330.000,00 EUR


ID KOD AGENCIJE: 140
Broj oglasa
31162
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja stanova Okrug Okrug Gornji 130 m² -soban (BHN12682065)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Splitsko-Dalmatinska Županija, Okrug, Okrug Gornji, 21223) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind