Opatija , Ekskluzivni stan , bazen , garaža , okućnica, 198 m², Opatija

1 Euro
  • 198 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Primorsko-Goranska Županija
Grad
Opatija
Naselje
Opatija - Centar
Poštanski broj
51410
Površina
198 m²
Opis objekta
Ekskluzivni stan u izuzetno luksuznoj novogradnji u Opatiji na atraktivnoj lokaciji na svega 500 metara od centra i 250 metara od mora sa pogledom iz snova na more, centar Opatije i čitav Kvarner. U gradnji su korišteni najkvalitetniji materijali a u stan je ugrađena visoko kvalitetna i moderna oprema; vanjska i unutarnja stolarija, sanitarije, armatura, podne i zidne obloge. Zahvaljujući izuzetnoj lokaciji pogled iz stana je bajkovit, atraktivan, panoramski odnosno osjećaj je kao da sa terase možeš uskočiti na atraktivne terase centra Opatije i Lida, na koje se iz stana gleda \"kao da su na dlanu\". U suterenu je garaža sa 14 parkirnih mjesta od kojih svakom stanu pripadaju po 2. Stan je u prizemlju (u naravi prvi kat) i ima okućnicu s bazenom, te je u cjelosti namješten luksuznim kuhinjskim i sobnim namještajem, te opremljen najmodernijim kućanskim apartaima i tehnologijom. Grijanje je podno, dizalica topline, a stan je i klimatiziran posebnim sustavom za hlađenje. Atraktivost ove novogradnje teško je opisati riječima te ju svakako treba obići s našom agenticom, pogledati je, osjetiti i doživjeti ugođaj i lijepotu koju pruža. Čisto vlasništvo i uredni papiri gradnje. Useljenje 7. mjesec 2024. godine.

Poštovani klijenti, proviziju naplaćujemo sukladno općim uvjetima poslovanja i cjeniku tvrtke posrednika Sretni stanovi d.o.o.

ID KOD AGENCIJE: 6622
Broj oglasa
32839
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja stanova Opatija Opatija - Centar 198 m² -soban (BHN14307548)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Primorsko-Goranska Županija, Opatija, Opatija - Centar, 51410) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind