Rogoznica/Kompletno namješten jednosoban stan prvi red uz more, 121 m², Rogoznica

303,500 Euro
  • 121 m²8
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Šibensko-Kninska Županija
Grad
Rogoznica
Naselje
Podglavica
Poštanski broj
22203
Površina
121 m²
Broj soba
8
Opis objekta
JEDINSTVENA PRILIKA! Posredujemo u prodaji luksuznih apartmana koji se nalaze u Rogoznici u prvom redu do mora. Ovaj novogradnja sastoji se od 6 stambenih jedinica i nalazi se namirnoj lokaciji samo nekoliko metara od mora, modernog je izgleda, a stanovi su kompletno opremljeni sa kuhinjom i namještajem uključenim u cijenu stana. U gradnji su korišteni visokokvalitetni materijali, od vrhunske sanitarije i keramike, aluminijskih kliznih stijena, protuprovalnih vrata itd.

Ovaj stan se nalazi na visokom prizemlju i ima stambenu površinu od 60,71 m2 sa koeficijentom vrta i parkirnog mjesta. Sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice, spavaće sobe, kupaonice i hodnika. Stanovi u visokom prizemlju su izdignuti u odnosu na cestu da bi se dobio dojam kata sa privatnim vrtnim terasama.
U cijenu stana uključeno je i vanjsko parkirno mjesto. Ovaj stan je idealan kao investicija jer se nalazi na jako dobroj lokaciji blizu svih turističkih sadržaja, nekoliko koraka pješice udaljen od mora i prekrasne šljunčane plaže, te cca 2 km udaljen od samog centra Rogoznice. Svi papiri su uredni.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku te nas kontaktirajte za više informacija i zakažite obilazak!

CIJENA: 303.500,00 EUR

ID KOD AGENCIJE: 148
Broj oglasa
31153
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja stanova Rogoznica Podglavica 121 m² 8-soban (BHN28685602)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Šibensko-Kninska Županija, Rogoznica, Podglavica, 22203) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind