Rogoznica/Kompletno namješten trosoban stan, 100 m², Rogoznica

250,000 Euro
  • 100 m²
Vrsta oglasa
Prodaja
Država
Hrvatska
Regija
Šibensko-Kninska Županija
Grad
Rogoznica
Naselje
Rogoznica
Poštanski broj
22203
Površina
100 m²
Sprat
2
Opis objekta
PRILIKA! Posredujemo u prodaji kompletno namještenog stana koji se nalazi na drugom katu stambene zgrade u Rogoznici. Stan ima površinu od 100 m2. Sastoji se od dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje, tri spavaće sobe, kupaonice i hodnika. Jedna od spavaćih soba se nalazi u potkrovlju na gornjoj etaži. Iz dnevnog dijela se izlazi na balkon s kojeg možete uživati u pogledu na prekrasan vrt sa mediteranskim voćkama. Spavaća soba ima svoj vlastiti balkon. Stan je klimatiziran i jako dobro očuvan. Zadivljujuća lokacija u blizini mora i plaža, blizina turističkih sadržaja, blizina međunarodne zračne luke Split, blizina Šibenika, Trogira i Splita te blizina marina samo su neke od prednosti ovoga stana. Svi papiri su uredni.
Standardna poslovna politika naše agencije za nekretnine je organiziranje razgledavanja nekretnine nakon što je klijent potpisao naš standardni agencijski ugovor. Potpisivanje ovog ugovora osnovni je uvjet na koji se nastavljaju daljnje aktivnosti povezane s kupnjom nekretnine, a to sve je utemeljeno na Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina i Zakonu o zaštiti podataka. Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte putem maila ili telefona.

CIJENA: 250.000,00 EUR

ID KOD AGENCIJE: 150
Broj oglasa
31150
  • Sačuvaj u PDF-u Sačuvaj u PDF-u
    • Ocjena: 5
    • Ukupno glasova: 1
  • Prijavi oglas Otkaži prijavu
  • View QR Code View QR Code

Prodaja stanova Rogoznica Rogoznica 100 m² -soban (BHN40988105)

Nismo u mogućnosti prikazati adresu (Hrvatska, Šibensko-Kninska Županija, Rogoznica, Rogoznica, 22203) ovog oglasa na Google StreetView. Nažalost Google StreetView ne posjeduje podatke za prikaz ove adrese.
Prijavite oglas ukoliko sadrži tehničke ili sigurnosne probleme.
Učitavam...
Da li sigurno želite otkazati prijavu?
Prijava/Registracija
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku? Remind